Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

România a învins Rusia la polo

Naţionala de polo pe apă a României a învins formaţia Rusiei cu scorul de 11-8 (3-2, 3-1, 3-2, 2-3), luni, în ultimul său meci din Grupa A a Campionatului European de la Budapesta.
Tricolorii au început bine meciul, au condus cu 2-0 şi 3-2, Rusia a egalat la trei, după care echipa României a înscris de trei ori al rând, pentru 6-3 la jumătatea întâlnirii. Ruşii au revenit la un gol distanţă, 6-5, dar au urmat patru goluri consecutive ale echipei antrenate de Dejan Stanojevic, care au decis, practic, soarta meciului. În cele din urmă, România s-a impus cu 11-8 şi a terminat pe locul 4 în grupă.
Tiberiu Negrean a fost cel mai bun marcator al echipei noastre, cu 5 goluri, restul fiind înscrise de Cosmin Radu (2), Nicu Diaconu (1), Andrei Buşilă (1), Mihnea Chioveanu (1), Mihnea Gheorghe (1). Pentru Rusia au marcat Dmitri Holod (3), Artem Odinţov (1), Albert Zinatulin (1), Vladislav Timakov (1), Konstantin Stepaniuk (1), Roman şepelev (1).
România va evolua acum pentru locurile 7-12, următorul meci fiind programat în data de 25 iulie, cu învingătoarea dintre Georgia şi echipa clasată pe locul 5 în Grupa B (Franţa sau Germania).

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii