Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rodica Sterpu a urcat de patru ori pe prima treapta a podiumului la Balcaniada de kaiac canoe

Palmaresul sectiei de kaiac canoe a Clubului Sportiv Municipal s-a imbogatit cu patru medalii de aur internationale, toate cucerite de Rodica Sterpu, cu prilejul Campionatelor Balcanice din Turcia.
Eleva antrenoarei Florentina Ion, Rodica Sterpu, titulara in lotul national al Romaniei pentru aceasta competitie a cucerit doua medalii de aur la juniori, in probele de kaiac 2 - 1000 m si kaiac 4 - 500 m si doua la tineret in aceleasi probe.
Sportiva a revenit in tara, iar miine va participa la Criteriul Olimpic, un concurs de selectie nationala in vederea completarii lotului de tineret.
"Am mai avut rezultate internationale valoroase cu Podgoreanu, dar Rodica Sterpu este prima fata pregatita de mine care a urcat pe podium la un asemenea concurs. Patru medalii de aur, la o singura competitie, reprezinta o alta premiera pentru sectia noastra si evident ca sint extrem de fericita pentru acest succes, care nu este numai al meu, ci si al sectiei CSM-ului. Rodica este o sportiva foarte ambitioasa, muncitoare si cu siguranta va continua seria succeselor si la categoria de virsta tineret", a declarat antrenoarea Florentina Ion.
Categorie articol: 

Comentarii