Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rodica Draghici, director adjunct la Biblioteca Judeteana

Fostul director a Bibliotecii Judetene "Panait Istrati", Rodica Draghici, ocupa, de ieri, functia de director adjunct in cadrul aceleiasi institutii. Decizia a fost luata ieri, in sedinta ordinara a Consiliului Judetean. "Avind in vedere vacantarea postului de director adjunct al Bibliotecii Judetene “Panait Istrati”, pina la ocuparea postului prin concurs, interimatul este asigurat de catre doamna Rodica Draghici", se arata in proiectul de hotarire initiat de presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.
"Pentru ca doamna Draghici este un pilon important al Consiliului Judetean pe acest domeniu si pentru ca a facut echipa buna cu domnul director, am decis ca pentru doi, trei ani sa formeze inca o echipa. Sper ca am facut alegerea potrivita", a mai spus presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu
La rindul sau, Rodica Draghici a multumit si a promis ca nu va dezamagi.
Reamintim ca pe 28 februarie, in sedinta Consiliului Judetean s-a aprobat eliberarea din functie a directorului Bibliotecii Judetene, Rodica Draghici si numirea in aceasta functie a directorului adjunct, Dragos Neagu.
Cererea de eliberare din functie a fost facuta pe 14 februarie, directorul Rodica Draghici mentionind ca vrea sa fie eliberata din motive personale, insa doreste sa-si continue activitatea de specialitate in cadrul institutiei, pentru ca raspunde de coordonarea unor proiecte culturale importante.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii