Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

RO100 Brăila Noastră cere public Opoziţiei să se implice în campania “Fără Penali în funcţii publice!”

• membrii brăileni ai platformei lansate de fostul premier Dacian Cioloş s-au implicat activ în strângerea de semnături pentru iniţiativa cetăţenească “Fără Penali în funcţii publice!” • aceştia au lansat, recent, o provocare pentru partidele din opoziţie: un apel la trezirea spiritului civic •  comunitatea locală RO100 cere partidelor de opoziţie să strângă semnături pentru modificarea Constituţiei, astfel încât persoanele condamnate definitiv pentru fapte săvârşite cu intenţie să nu mai poată accede la funcţii administrative de conducere

 

Apel din partea comunităţii locale RO100 Brăila Noastră (platforma lansată de fostul premier Dacian Cioloş) către partidele politice din opoziţie pentru a se implica în strângerea de semnături în sprijinirea iniţiativei cetăţeneşti “Fără Penali în funcţii publice!”. Plecând de la ideea că în oraşul şi judeţul nostru lucrurile nu stau chiar aşa de bine la capitolul semnăturilor adunate pentru modificarea Constituţiei României astfel încât să se specifice negru pe alb că persoanele condamnate definitiv pentru fapte săvârşite cu intenţie nu mai pot ocupa funcţii administrative de vârf, şi dat fiind timpul scurt rămas până la care se mai poate face asta, membrii RO100 le cer politicienilor din opoziţie să se implice şi să ajute efectiv.

“Vă rugăm să decideţi în cel mai scurt timp posibil să începeţi strângerea semnăturilor pentru iniţiativa cetăţenească «Fără penali în funcţii publice»! De fiecare dată, la fiecare patru ani, le cereţi brăilenilor să vă voteze, făcând promisiuni că veţi schimba oraşul, că instituţiile vor fi conduse de oameni oneşti, că voi sunteţi oneşti, că faceţi Opoziţie PSD-ului! Vă rugăm sau vă somăm să arătaţi că sunteţi altfel decât cei de la putere, vă rugăm, vă implorăm să treceţi de la vorbe la fapte, vă rugăm sau vă obligăm să ieşiţi pe străzi, printre brăileni şi să strângeţi semnături pentru un viitor mai bun! Ieşiţi acum, nu doar în campaniile electorale! Arătaţi că vă pasă, arătaţi că vă iubiţi oraşul şi pe locuitorii Brăilei! Ajutaţi-ne să aşezăm Brăila pe harta României, faceţi în aşa fel încât şi Brăila să conteze! Opoziţia, treziţi-vă! Hai să dăm mână cu mână, cei cu spirit civic, cu spirit liber! Haideţi să luăm atitudine împreună pentru Brăila, brăileni şi România!”, îndeamnă membrii Comunităţii locale RO100-Brăila Noastră, prin intermediul comunicat transmis pe redacţia cotidianului “Obiectiv - Vocea Brăilei”.
Categorie articol: 

Comentarii