Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rizea a spus adio PSD

Deputatul Cristian Rizea a decis să părăsească PSD şi să intre în Partidul România Unită (PRU) al lui Bogdan Diaconu. Acesta este al doilea parlamentar brăilean care ia această decizie, la finele săptămânii trecute şi Silviu Dorin Petrea alăturându-se taberei PRU. Rizea şi-a explicat gestul într-un comentariu postat pe pagina sa personală de Facebook şi a punctat că a renunţat la PSD pentru că nu poate activa în continuare alături de şeful partidului Liviu Dragnea, care nu numai că nu l-a lăsat să candideze la Primăria Sectorului 5, dar chiar urmăreşte să îl bage la închisoare. "Dragi prieteni, astăzi după 16 ani ca membru activ PSD am ales să intru într-o nouă familie politică, Partidul România Unită condus de prietenul meu Bogdan Diaconu! Chiar dacă las în urmă foarte mulţi prieteni şi colegi, mă bucur că parte dintre ei îi voi regăsi aici în PRU! Din păcate, nu aş mai fi putut rămâne într-un PSD condus de cineva care nu doar că a făcut tot posibilul pentru a mă împiedica să candidez la Primăria Sectorului 5, dar s-a gândit că trebuie să plătesc chiar cu închisoarea pentru asta! După cum aţi putut observa de 6 luni de zile de când am devenit subiectul unui dosar penal al DNA în condiţiile în care acelaşi dosar vechi de 7 ani (2009) fusese deja clasat în 2014 de aceeaşi instituţie, am refuzat dezbaterile publice la care am fost invitat tocmai pentru a nu fi acuzat că influenţez în vreun fel justiţia. Vă asigur dragi prieteni că foarte curând (în cursul acestui an) va veni momentul când veţi afla ADEVĂRUL în ceea ce priveşte dosarul meu! Un lucru vă pot spune cu mâna pe inimă: indiferent ce spun unii sau alţii, indiferent câte jigniri am primit şi voi mai primi: EU, Cristian Rizea NU am luat nici un ban necuvenit! Iar cei care trebuie să ştie, cunosc acest lucru foarte bine! Din păcate, în acest moment nu pot spune mai multe....", a declarat Rizea. De asemenea, acesta a lansat cu aceeaşi ocazie şi o invitaţie pentru alţi foşti colegi să i se alăture în PRU, iar ecoul nu s-a lăsat aşteptat.
Potrivit presei naţionale, Rizea ar fi plecat la PRU cu cea mai mare parte a organizaţiei PSD Sector 5, precum şi cu sediul în care activau acolo social-democraţii.
Reamintim că, fostul deputat PSRO de Brăila, Silviu Dorin Petrea a afirmat la finele săptămânii trecute că a trecut la PRU, pentru a participa la "revoluţia parlamentarilor tineri".

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii