Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rizea sapă şi iar sapă

Iată însă că ultimele evenimente întâmplate pe scena politică brăileană l-au scos din amorţeală pe deputatul Rizea. Consemnarea la domiciliu a lui Bunea Stancu a renăscut în deputatul Rizea sămânţa parvenirii. Aş putea să pariez că imediat după ce a auzit de problemele penale ale lui Bunea Stancu, Rizea s-a gândit cum să facă să îi ia locul acestuia la şefia PSD Brăila. Şi, din punctul meu de vedere, Rizea s-a apucat imediat de săpat, ca un veritabil agricultor.
Rizea nu este însă băiat prost. Sau, mă rog, nu atât de prost pe cât îl cred unii. De pildă, deputatul Rizea a ţinut, vorba aia, să îşi manifeste sprijinul faţă de conducătorul iubit Stancu. Dacă îl auzeai pe Rizea vorbind, mai-mai că îţi venea să crezi că ai în faţă un om căruia îi pasă sincer rău de soarta pe care o are (încă) liderul PSD Gheorghe Bunea Stancu. "Am auzit şi eu tot felul de voci în rândul organizaţiei - şi chiar vreau să punctez acest aspect -, care tot îşi pun problema... Unele voci care până acum nu au demonstrat absolut nimic din păcate, ca activitate politică, dar îşi pun problema şi se gândesc repede la cine să preia locul domnului Stancu. Deja unii îşi fac calcule. Eu cred că ar trebui să nu-şi mai facă...", a declarat deputatul Rizea.
Deputatul Cristian Rizea chiar este îngrijorat. Însă principala grijă a lui Rizea este să nu cumva să îi ia cineva faţa în cursa pentru fotoliul de preşedinte al PSD Brăila. Nu ar fi pentru prima oară când Rizea încearcă să îl sape pe Bunea Stancu, mai ales la Bucureşti. Însă dacă până acum săpăturile lui Rizea au fost executate pe şestache, pe la colţuri cum se zice, de aici înainte lucrătura se va produce pe faţă. Dacă ar fi să mai pun un pariu, aş paria că primul care va agita apele astfel încât să se pună problema demiterii (nu a demisiei) lui Bunea Stancu din fruntea PSD Brăila va fi chiar deputatul Rizea.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii