Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rizea loveşte la vârful PSD

• deputatul de Brăila a provocat, ieri, agitaţie pe mai multe canale media şi site-uri de ştiri, după ce, într-o postare l-a acuzat pe şeful PSD Liviu Dragnea că i-a cerut bani pentru a candida la Primăria Sectorului 5 • proaspătul membru PRU a şi distribuit pe pagina personală de Facebook toate articolele apărute pe această temă

 

Parlamentarul ex-PSD de Brăila, Cristian Rizea rupe tăcerea în privinţa supărărilor sale cu fostul partid. Mai nou, membru PRU, acesta a comentat destul de agresiv la adresa preşedintelui PSD Bucureşti, Liviu Dragnea. Potrivit presei naţionale, Rizea a postat pe pagina sa personală de Facebook un comentariu în care l-a acuzat pe Dragnea că i-ar fi cerut bani pentru a fi desemnat candidat la Primăria Sectorului 5 din capitală. “Diferenţa e că Dragnea s-a supărat pe mine că nu i-am dat BANI ca ceilalţi candidaţi!!! Iar toată organizaţia PSD Sector 5 a fost şi este alături de mine, nu de Dragnea!!! Asta ca să clarificăm lucrurile! O să-i vedeţi zilele astea pe toţi lângă mine ca să vă liniştiţi!”, a scris Rizea. Mai mult, deputatul a şi distribuit pe conturile sale de pe site-urile de socializare articolele apărute pe acest subiect.

Reamintim că, Rizea a decis, la finele lunii august, să îşi încheie socotelile cu social-democraţii şi a intrat în rândul membrilor PRU, odată cu toată organizaţia PSD Sector 5. Tot la PRU a migrat şi fostul deputat PSRO Brăila, Silviu Dorin Petrea.
Categorie articol: 

Comentarii