Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rihanna s-a dezbrăcat într-un clip pentru Esquire. Cântăreaţa îşi freacă trupul gol cu noroi şi apare în ipostaze sexy

Clipul însoţeşte prima copertă Esquire pe care apare Rihanna, ce va putea fi găsită la standurile de presă spre sfârşitul anului, informează contactmusic.com.
Cu toate acestea, Rihanna nu a fost aleasă cea mai sexy femeie a anului de cititorii Esquire, titlul fiind primit anul acesta de Katrina Bowden, starul din "30 Rock".
Rihanna a fost desemnată, în iulie, Femeia Anului de editorii ediţiei italiene a revistei Vogue, care au dorit să o recompenseze astfel pentru implicarea în diverse acţiuni caritabile, cariera din muzica pop, dar şi capacitatea de a face faţă problemelor din viaţa personală.
Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat anul trecut, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009.
Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.
Esquire este o revistă pentru bărbaţi din Statele Unite, înfiinţată în anul 1932 şi deţinută de trustul Hearst Corporation. Ea acordă anual titlul internaţional Sexiest Woman Alive (Cea mai sexy femeie în viaţă). Revista Esquire este prezentă şi în România, din septembrie 2007, fiind a cinsprezecea ediţie internaţională a revistei. Este editată de compania Sanoma Hearst Romania.
Categorie articol: 

Comentarii