Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rihanna, Femeia Anului în viziunea revistei Vogue

Cântăreaţa a avut o relaţie turbulentă, marcată de scandaluri şi violenţe, cu fostul ei iubit, rapperul american Chris Brown. Totodată, artista născută în Barbados a declarat într-un interviu recent că dependenţa de droguri a tatălui ei, Ronald Fenty, i-a marcat copilăria.
"Independentă, energică, tânăra Robyn Fenty, în vârstă de 23 de ani, este Femeia Anului, nu doar prin virtutea numerelor şi a cifrelor din clasamentele muzicale, ci, mai ales, pentru personalitatea ei blândă şi pentru spiritul ei de luptătoare. Acelaşi spirit a adus-o din Barbados până în fruntea topurilor muzicale şi a ajutat-o să îşi construiască singură o carieră strălucită, devenind recent ambasadoare a brandului Armani", se afirmă în comunicatul emis de Vogue Italia.
"Ea a reuşit să îşi construiască o carieră, în ciuda faptului că multe tragedii i-au afectat viaţa privată: de la dependenţa de cocaină a tatălui ei, la episodul violent din 2009, când a fost agresată de iubitul ei de atunci, Chris Brown", au adăugat editorii italieni de la Vogue.

Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii

Rihanna, care a apărut pentru prima dată pe coperta acestei reviste în septembrie 2009, s-a implicat în câteva campanii internaţionale de conştientizare a populaţiei în privinţa cancerului mamar şi a foametei. Artista s-a implicat, totodată, într-o altă campanie, de găsire a unui donator de măduvă pentru Jasmina Anema, o tânără admiratoare a ei, suferind de leucemie.
Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat anul trecut, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.
Categorie articol: 

Comentarii