Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ridicarea maşinilor parcate ilegal ar trebui să înceapă de joi

Acţiunile de sechestrare şi ridicare a autoturismelor parcate ilegal vor începe de joi, 4 septembrie. Cel puţin aşa dau asigurări cei de la "Braicar", care afirmă că, în sfârşit, au pus la punct autospeciala-platformă second-hand achiziţionată în urmă cu câteva săptămâni. După cum v-am mai informat, Poliţia Locală şi "Braicar" s-au acuzat reciproc pentru întârzierea demarării acţiunilor de ridicare a maşinilor. Ambele instituţii afirmau că sunt gata să înceapă operaţiunile, însă nu o pot face din cauza celuilalt partener. În principiu, Poliţia Locală este cea care identifică autoturismele parcate ilegal, iar "Braicar" trebuie să aplice sechestrul şi să le transporte cu autospeciala până la spaţiul destinat depozitării.
Ieri, un reporter "Obiectiv" a însoţit un echipaj al Poliţiei Locale care s-a deplasat la sediul "Braicar" pentru a se interesa de situaţia autospecialei. "Când puteţi să o puneţi la dispoziţie pentru începerea activităţii?", au întrebat poliţiştii locali. "Doar de joi putem începe, fiindcă mai sunt de rezolvat anumite formalităţi", a răspuns cineva din conducerea "Braicar". Personalul de la depoul din Radu Negru, locul unde se afla autospeciala, afirma, însă, tot ieri, că aceasta este pe deplin funcţională şi are toate documentele în regulă, deci ar putea ieşi pe teren în orice moment.
Dincolo de toate aceste bâlbe ale "Braicarului", rămâne de văzut dacă operaţiunile destinate să îi disciplineze pe şoferii tupeişti vor începe la data anunţată şi cât de eficient se vor derula acestea.
Reamintim că maşinile sechestrate vor fi duse la Depoul "Braicar" din Radu Negru, de unde proprietarii le vor putea recupera după plata a circa 700 lei, bani ce reprezintă contravaloarea serviciului de ridicare/ transport/ depozitare prestat de operatorul "Braicar". În plus, va trebui achitată o amendă de până la 400 lei aplicată de Poliţia Locală.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii