Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Richie Sambora s-a internat într-un centru de dezalcoolizare

Purtătorul de cuvânt al trupei americane a refuzat să spună numele chitaristului care îl va înlocui pe Sambora pentru turneele din această vară, care vor începe sâmbătă, cu un concert la New Orleans şi se vor încheia cu un show la Lisabona pe 31 iulie.
"Sprijinul nostru pentru Richie este total. El este şi va rămâne un membru al grupului Bon Jovi", se afirmă în comunicatul trupei americane.
"Deşi el va lipsi de la concertele următoare, abia aşteptăm însănătoşirea şi revenirea lui alături de noi. Până atunci, ne vom respecta angajamentele faţă de fani şi ne vom continua turneul", se afirmă în acelaşi comunicat.
Richie Sambora, în vârstă de 51 de ani, s-a internat într-o clinică americană al cărei nume nu a fost precizat, deoarece "în ultima perioadă a consumat prea mult alcool şi a vrut să-şi pună ordine în viaţă", afirmă o sursă, citată de Radar Online. Chitaristul american a mai fost internat într-o astfel de clinică în anul 2007.
Bon Jovi a fost trupa cu cele mai mari încasări din turnee în 2010 pe plan mondial, vânzând bilete la concertele sale în valoare de 201 milioane de dolari.
Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals).
Formaţia americană va susţine primul ei concert în România pe 10 iulie, în Piaţa Constituţiei din Capitală.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii