Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE A fost prins ucigașul omului străzii găsit mort într-o centrală dezafectată din Hipodrom

* Serviciul de Medicină Legală a informat imediat Poliția, astfel că autorii ar fi fost identificați

 

UPDATE Procurorii au obținut un mandat de arestare pentru 30 de zile, pentru un brăilean în vârstă de 38 de ani despre care există suspiciuni întemeiate că l-ar fi ucis pe omul străzii. Din primele informații reiese că acesta se cunoștea cu victima și că cei doi s-ar fi certat din cauza unor țigări. Moartea bărbatului de 61 de ani ar fi fost deosebit de violentă, acesta fiind lovit cu picioarele până când coastele i s-au rupt și i s-au înfipt în plămâni.

 

Autopsia efectuată de medicii legiști în cazul bărbatului găsit mort în zona unei centrale dezafectate a scos la iveală o crimă. Omul în vârstă de 61 de ani a fost bătut de către mai mulți indivizi, până și-a dat ultima suflare. Medicina Legală a anunțat imediat Poliția și, potrivit primelor informații încă neconfirmate de IPJ Brăila, autorii crimei ar fi fost prinși.

Reamintim că vineri noapte, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 că un bărbat a fost găsit mort în zona unei centrale dezafectat din cartierul Hipodrom. S-a stabilit că victima făcea parte din rândul celor fără adăpost și avea 61 ani. Cadavrul a fost transportat la Morgă, pentru necropsie.
Categorie articol: 

Comentarii