Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rezultatele remarcabile ale studenţilor - obiectivul Universităţii "Constantin Brâncoveanu"

"Eforturile cadrelor didactice s-au concentrat spre obţinerea de rezultate remarcabile de către studenţi, rezultate reflectate în examenele de licenţă şi disertaţie, dar şi în absorbţia absolvenţilor noştri pe piaţa muncii. Anul acesta, ARACIS a acordat calificativul «Grad de încredere ridicat» Universităţii «Constantin Brâncoveanu», fapt ce demonstrează că aceasta a fost concepută şi a rămas o universitate performantă, obligând şi pe viitor cadrele didactice la performanţă", a precizat prorectorul Ion Scurtu.
Invitat de onoare, primarul Aurel Simionescu a îndemnat studenţii să înveţe, să vină la cursuri şi să profite de experienţa profesorilor pe care îi au, iar oamenilor de afaceri le-a spus că ar fi bine să găsească soluţii pentru a oferi burse studenţilor interesaţi să înveţe. Au mai luat cuvântul în plen reprezentanta studenţilor, Mariana Chirpac, anul IV la Drept, ing. Marius Găitan, reprezentantul mediului de afaceri brăilean, Nicu Filote, secretarul Consiliului Judeţean, şi Rodica Datcu, absolventă a programului de masterat.
Festivitatea a continuat cu înmânarea premiilor celor mai merituoşi studenţi ai celor două facultăţi din Brăila. Pentru Facultatea de Management-Marketing în Afaceri Economice s-au acordat 63 de premii şi 32 de menţiuni, pentru numai 30% dintre studenţii cu medii peste nouă, care au fost înmânate de decanul facultăţii, prof. univ. dr. Elena Enache. Pentru Facultatea de Ştiinţe Administrative şi ale Comunicării s-au acordat 60 de premii şi 10 menţiuni, pentru 37% din efectivul de studenţi cu medii peste nouă. Acestea au fost oferite de conf. univ. dr. Dorian Rais, decanul facultăţii.
Categorie articol: 

Comentarii