Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rezultate finale la concursurile pentru şefii de secţie de la Judeţean

• unii medici şi-au păstrat funcţia de şef de secţie • în cazul altor secţii, şefii s-au schimbat, cum e şi cazul Obstretică Ginecologie II, Neurologie, Medicină Internă II sau Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală

 

După o lună de “foc” cu examene scrise şi interviuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, medicii candidaţi la funcţiile de şef de secţie au aflat, ieri, rezultatele finale. La secţia Obstretică Ginecologie (OG) I a fost declarat admis dr. Florin Ţovîrnac, cu un punctaj de 319,25 puncte, care până la organizarea concursului era şef de secţie la OG II, potrivit site-ului unităţii spitaliceşti. Astfel, la OG II va fi medic şef de secţie dr. Robert Moisă Cristinel, după ce a obţinut 295,5 puncte la toate probele concursului. Dr. Dan Drăgulescu a realizat 324 puncte şi va rămâne şef de secţie la Chirurgie Ortopedie Infantilă. La Ortopedie şi Traumatologie, funcţia va fi în continuare ocupată de dr. Cristian Florinel Pricop, cu 329 puncte, iar la Anestezie Terapie Intensivă II, candidata dr. Carolina Susanu a fost declarată admisă cu 319,25 puncte, păstrându-şi poziţia de medic şef de secţie. Dr. Mihaela Roadevin rămâne şefă la Unitatea de Primiri Urgenţe, după ce a însumat 319,5 puncte.

Medic şef la Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală va fi dr. Marian Cristina Andrei (317,75 puncte), în locul dr. Andreea Cristina Naca, în timp ce la Urologie rămâne şef de secţie dr. Anatoli Grecu (329,25 puncte). Dr. Ileana Grecu îşi păstrează funcţia de şefă la secţia Boli Infecţioase, după ce la concurs a obţinut un punctaj total de 333 puncte.

La Neurologie, dr. Octavian Perianu nu va mai fi şef de secţie, întrucât candidata dr. Andreea Nicoleta Ţovîrnac a fost declarată admisă cu 324 puncte, iar la Pediatrie II rămâne medic şef dr. Alexandrina Floricica Asproiu (323,5 puncte). Şi dr. Dragoş Cristian Voicu rămâne şef de secţie la Chirurgie Generală I, după ce la concurs a obţinut un punctaj de 335,5 puncte. La Anatomie Patologică, candidata dr. Daniela Mihalache a fost admisă cu 335,75 puncte, asta însemnând că rămâne şef de secţie. La Medicină Internă I, dr. Florentina Prisăcaru îşi păstrează poziţia de medic şef, realizând 332,75 puncte per total la concurs, iar la Medicină Internă II, dr. Camelia Ana Grigore a fost declarată admisă cu un punctaj total de 321,75 puncte, luându-i locul dr. Pavel Popa.

Menţionăm faptul că medicii care au fost declaraţi admişi pentru funcţiile de şef de secţie nu au avut contracandidaţi, potrivit anunţului despre selecţia dosarelor de concurs postat pe site-ul Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii