Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rezultate de excepţie pentru Arashi-do la europenele de karate tradiţional

• clubul coordonat de sensei Daniel Mihai a participat cu 4 sportivi şi a cucerit 5 medalii de aur şi una de bronz

 

La ediţia a 34-a a Campionatuloui European de karate tradiţional pentru cadeţi, juniori, tineret, seniori şi veterani, care a avut loc în perioada 13-16 iunie, la Piteşti, clubul Arashi-do Brăila, coordonat de sensei Daniel Mihai, a participat cu patru sportivi, toţi componenţi ai lotului naţional al României, şi a cucerit 5 medalii de aur, una de bronz, dar a obţinut şi un loc patru.

Evenimentul s-a desfăşurat sub egida Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene şi a fost organizat de Federaţia Română de Karate Tradiţional, ETKF (European Tradiţional Karate Federation) şi susţinut de Ministerul Tineretului şi Sportului.

La cadeţi, Ioana Radu, sportivă din comuna Chiscani, a devenit campioană europeană la fuku go şi la enbu mixt, împreună cu Alexandru Stoian.

La kata individual, Ioana Radu s-a clasat pe locul al patrulea. O altă sportivă din judeţul Brăila, mai precis din comuna Tichileşti, Florentina Ion, şi-a trecut în cont medalia de aur la fuku go.

La tineret, rezultatele au fost de asemenea foarte bune: Cosmin Giurgiu şi Florentina Ion au devenit campioni europeni la enbu mixt şi tot medalia de aur a fost obţinută, la enbu masculin, de Cosmin Giurgiu şi Alexandru Stoian.

Cosmin Giurgiu şi-a mai trecut în palmares şi medalia de bronz la proba de kumite individual. Cu menţiunea că Alexandru Stoian şi Cosmin Giurgiu sunt din Brăila.

“Rezultatele sunt foarte bune, am adus clubului Arashi-do Brăila şi României 5 medalii de aur, în condiţiile în care la startul competiţiei s-au aliniat sportivi din 20 de ţări cu tradiţie în artele marţiale. Au fost alături de noi atât ministrul MTS, Constantin Matei, precum şi preşedintele FRKT, Nicolae Mărăndici. Totul a fost impecabil, felicitări organizatorilor”, ne-a declarat sensei Daniel Mihai, preşedintele clubului Arashi-do Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii