Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rezultate bune si la olimpiada de matematica

La olimpiada de matematica au participat 109 elevi de la gimnaziu, clasele a VII-a si a VIII-a si 73 de elevi de liceu. Inspectorul de specialitate, prof. Catalin Nicolae Stanica a precizat ca subiectele au fost concepute conform programei de olimpiada si au vizat selectarea elevilor capabili de performanta atit la nivel national, cit si international. Primele trei locuri de la clasa a VII-a au fost ocupate de: Andrei Istrate - "Balcescu", Liviu Luca - "Eminescu" si Emanuela Popa - "Eminescu".
La clasa a VIII-a premiantii au fost: Bogdan Huiu - "Eminescu", Oana Triscas - "Fanus Neagu", ambii situindu-se pe locul I, Andrei Bercaru - LPS locul II si pe locul III au fost Oana Damian - "Fanus Neagu", Razvan Matei - "Balcescu", Cristina Mogos - "Ion Creanga" si Sorin Rugina - "Balcescu"
La clasa a IX-a cea mai buna eleva a fost Smaranda Sandu de la "Balcescu".
La clasa a X-a pe primul loc s-au situat elevii: Eliza Bulimar - "Balcescu" si Bogdan Toader - "Murgoci", Georgiana Scarlat - "Balcescu" a obtinut locul II, iar Cristina Ciocan de la "Balcescu" a obtinut locul III.
Pe primul loc la clasa a XI-a s-a situat Irina Diaconu de la "Murogoci", Andreea Oprisan - "Balcescu" a luat premiul II, iar Adrian Enache de la "Balcescu" a obtinut premiul III.
La clasa a XII-a pe primele doua locuri s-au situat elevii: Alin Ioan de la "Balcescu" si Alexandru Andrei de la "Balcescu". Inspectorul de matematica, prof. Catalin Stanica a mai spus ca la unele clase nu s-au acordat anumite premii pentru ca elevii nu au intrunit punctajul necesar.
Lotul care va reprezenta Braila la faza nationala a olimpiadei este format din: Andrei Istrate - "Balcescu", Liviu Luca - "Eminescu", Bogdan Huiu - "Eminescu", Oana Triscas - "Fanus Neagu", Andrei Bercaru - LPS, Smaranda Sandu de la "Balcescu", Eliza Bulimar - "Balcescu" si Bogdan Toader - "Murgoci", Irina Diaconu de la "Murogoci", Andreea Oprisan - "Balcescu", Alin Ioan de la "Balcescu" si Alexandru Andrei de la "Balcescu". Lotul ar fi trebuit sa fie format din 12 elevi, insa unul dintre cei selectionati a ales sa mearga la faza nationala a olimpiadei de fizica, si nici un alt elev nu a mai avut punctajul minim pentru a-l inlocui, a explicat prof. Catalin Nicolae Stanica.
Categorie articol: 

Comentarii