Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rezultat echitabil

Formatia gazda ar fi putut cistiga jocul cu Portul daca ar fi reusit sa fructifice in prima repriza o parte dintre ocaziile pe care si le-a creat, insa tot atit de bine victoria putea fi adjudecata si de formatia constanteana, mai sigura pe ea in repriza a doua.
Viitorul Insuratei a reusit o prima repriza destul de buna, insa a ratat cu multa lejeritate citeva situatii de gol. Portul a avut si noroc, deoarece mingea sutata de Bandarica a lovit una dintre barele portii oaspetilor, insa in repriza a doua constantenii au fost mai aproape de gol.
Pe ansamblu a fost un rezultat echitabil, unul care pastreaza gruparea din Insuratei foarte aproape de zona nisipurilor miscatoare. De altfel, in acest final de sezon Viitorul Insuratei are sanse minime de a mai acumula puncte deoarece are de intilnit adversari mult mai puternici decit ea, primul urmind a fi CF Braila, echipa care inca nu a renuntat la lupta pentru promovarea in Liga a II-a, partida urmind a se derula miine, pe stadionul municipal. repriza a doua constantenii au fost mai aproape de gol.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii