Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rezultat decis de arbitrul de centru

Acest aspect însă îl vom analiza într-un material viitor, demn de specificat pentru început fiind faptul că rezultatul final al meciului a fost decis de arbitrul de centru, Adrian Kiriţă, care nu a acordat un penalty clar gazdelor, însă a inventat unul pentru oaspeţi.

În faţa propriilor spectatori, elevii lui Vasile Darie au fost de nerecunoscut în prima repriză până la pauza de hidratare, pentru că au excelat în pase greşite, şefii de la acest capitol fiind Necoară, Iosofache şi Pânzaru. Cu toate acestea, Badea (min. 16) a avut odată golul în vârful bocancului dar a şutat neglijent din mijlocul careului, mult peste transversală.

În minutul următor oaspeţii au ratat o uriaşă situaţie de a marca prin Pălimaru, care nu s-a descurcat într-o situaţie de unu la unu cu Mitrea, după un contraatac rapid purtat de juniorul Nica.

Cu 11 minute înainte de finalul primei reprize, arbitrul Adrian Kiriţă a făcut prima mare greşeală din acest joc, nu a acordat 11 m pentru gazde, la un fault clar în careul oaspeţilor, al lui Săriţanu asupra lui Badea.

Pe finalul reprizei gazdele au creat faze ceva mai clare în jumătatea adversă de teren, dar Iosofache, Badea şi Şerban nu i-au creat prea mari emoţii lui Marc.

Badea a marcat odată şi a irosit alte trei mari ocazii de gol

Pauza părea că a fost un sfetnic bun pentru CF Brăila, pentru că la prima acţiune a gazdelor, derulată chiar în minutul 46, Badea l-a învins pe portarul ieşean, 1-0, iar două minute mai târziu noua achiziţie a brăilenilor, Cristian Panait a fost la un pas de 2-0.

Bucuria gazdelor a durat doar şapte minute, pentru că Adrian Kiriţă a inventat un penalty şi Pălimaru a restabilit egalitatea.

Cu excepţia contraatacului din minutul 76, la finalul căruia Nica a trimis, de la 2 m, mingea pe lângă poartă, repriza a doua a aparţinut gazdelor, însă CF Brăila nu a avut un vârf de atac inspirat care să decidă soarta partidei. Formaţia brăileană putea să preia avantajul pe tabelă dacă Badea (min. 62) nu ar fi întârziat momentul şutului, sau dacă Şerban nu ar fi trimis mingea puţin peste transversală, după o centrare a lui Stăncioiu.

Badea s-a jucat din nou cu nervii spectatorilor în minutele 75 şi 77, când de două ori s-a aflat faţă în faţă doar cu portarul Marc, însă de fiecare dată a şutat în el.

Alte două uriaşe ocazii s-au mai contabilizat în contul gazdelor până la finalul meciului, la prima, Endigwe (min. 89) a trimis mingea în transversală iar la a doua, derulată în minutele de prelungire, Bosoi a şutat puternic la vinclul colţului lung însă, Marc a avut un reflex salvator şi a deviat mingea în corner.

Cu toate că au dominat din toate punctele de vedere partea a doua şi şi-au creat ocazii multe şi clare, brăilenii au obţinut numai un punct, au pierdut prima poziţie şi au coborât pe locul al cincilea, fotoliul de lideră fiind preluat de CS Panciu.

CF Brăila: Mitrea - Bosoi, Şerban, Gurguiatu, Necoară - Iosofache (min. 81: V. Gheorghe), Drăguş, Pânzaru (min. 46: Stănciulescu), Stăncioiu - Panait ( min. 68: Endigwe), Badea (min. 85: Lupu).
Categorie articol: 

Comentarii