Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rezervele gazdelor au fost mai productive decit titularii

In partida de verificare de marti Sandu Minciu a trimis in prima garnitura jucatorii care au evoluat mai putin in aceasta perioada de pregatire, Ilasc - Cheles, Butiseaca, Lazarin, Calatoaie - Mirescu, Vicol, Musat, Cotiga - Baicu, Oprea si cu toate acestea gazdele aveau un avantaj de doua goluri la finalul primelor 45 de minute.
Oprea si Vicol au ratat in doua rinduri deschiderea scorului insa primul nu a mai gresit in minutul 27 cind l-a executat pe portarul advers, si si-a adus echipa in avantaj. Tot Oprea a stabilit scorul primei parti a amicalului, 2-0, dupa o pasa inspirata a lui Vicol.
In repriza a doua antrenorul formatiei din Insuratei a trimis in teren echipa cu care va aborda turul campionatului 2007-2008 si anume Constandache - Matei, Paraschiv, Bogdan, Calatoaie - Mita, Vioreanu, Musat, Bratosin - Berceanu, Dobre.
Gazdele au combinat mai mult, dar nu au reusit sa mai inscrie decit un singur gol, in minutul 73 prin Berceanu. Viitorul si-a mai creat citeva ocazii in suprafata de pedeapsa adversa numai ca Berceanu in doua rinduri si Dobre nu au ales solutiile cele mai bune pentru a-l invinge pe portarul CSM-ului.
Oaspetii au trimis si ei prima garnitura in repriza secunda insa au marcat doar o singura data, in minutul 48, la o mare gafa a portarului Constandache.
Viitorul Insuratei va sustine pina la finalul saptaminii alte trei meciuri de verificare, astazi la Ianca cu CSO, vineri pe teren propriu in compania echipei CF Braila, iar simbata se va deplasa la Delta Tulcea.
Categorie articol: 

Comentarii