Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Revolta PC în cadrul USL Brăila s-a dezumflat

La USL Brăila flutură steagul păcii, iar maşinăria de vot lasă impresia că va merge ca unsă. Cel puţin asta a lăsat să se înţeleagă liderul PNL Brăila, Cătălin Boboc, care a precizat că, pentru moment, revolta conservatorilor brăileni (care, până mai ieri, păreau decişi să blocheze în CJ şi CLM toate acele proiecte ce necesitau două treimi pentru a fi aprobate) s-a temperat. "Cred că a fost vorba doar de nişte neînţelegeri. A fost un eveniment neplăcut, dar a trecut. Sperăm să nu se mai repete. Am purtat nişte discuţii cu cei de la PC, am convenit că nu e normală o astfel de atitudine şi le-am spus să încercăm să avem o colaborare. Dacă n-o să iasă, n-o să iasă. Vom vedea ce va fi de-aici încolo", a declarat Boboc, recent, în cadrul unei conferinţe de presă.

Reamintim că la sfârşitul lunii martie 2011, atât în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean, cât şi în plenul Consiliului Local Municipal, conservatorii brăileni, vexaţi de faptul că PSD şi PNL nu-i tratează ca pe nişte parteneri reali de alianţă, au hotărât să pună beţe-n roate maşinăriei de vot a USL, abţinându-se sau votând împotriva mai multor proiecte de hotărâre.

Referitor la sondajele de opinie pe care USL le va demara în perioada 15 mai - 1 iulie, privind poziţiile candidaţilor la alegerile locale din 2012, Cătălin Boboc a dat următorul pronostic: "La Brăila, PNL va obţine undeva în jur de 30%, iar USL, per total, 70%".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii