Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Revelionul la restaurant costa cel putin 1,2 milioane de lei vechi de persoana

Pentru cine nu are chef sa faca Revelionul acasa sau nu-si permite unul la munte, exista varianta "restaurant". Restaurantele din Braila au inceput sa se pregateasca pentru noaptea dintre ani, punind la dispozitia clientilor numeroase specialitati atit romanesti, cit si cu specific strain. Locuri se mai gasesc, dar destul de putine - mai ales la localurile cu renume din oras, la care rezervarile au inceput cu mult timp inainte. Pentru un Revelion la restaurant, un cuplu trebuie insa sa plateasca intre 240 si 500 RON.Unul dintre restaurantele care vor organiza un Revelion cu specific strain este "ASK", situat pe str. Mihai Eminescu, vizavi de Teatrul "Maria Filotti", care pune la dispozitia clientilor specialitati turcesti. Meniul costa 1.500.000 lei vechi de persoana, printre mincarurile care vor fi servite se numara rosiile liptaur cu crema de brinza, tartinele cu brinza picanta si icre, saramura din pulpe de pui, ca desert putindu-se servi salata de fructe si Seker Pare, care este o prajitura specific turceasca. Restaurantul pune la dispozitia clientilor 120 de locuri, din care pina la inceputul acestei saptamini nu fusese ocupat niciunul ocupat niciunul. Daca preparatele straine nu sint pe placul brailenilor, acestia se pot duce sa petreaca la alte restaurante care le pun la dispozitie meniuri cu specific romanesc. La restaurantul "Crazy Pizza&Grill", situat pe str. Republicii, meniul de Revelion costa 200 de lei noi si contine piept de pui umplut cu ciuperci, rulada din carne de vita, cascaval, masline, rosii, castraveti, salata verde. Printre gustarile calde se numara pastravul umplut cu legume si ciuperci, cartofi natur, pui mixt la gratar, sarmale cu mamaliga sau kebap mixt din adana. Ca bauturi se pot servi sampanie, vin, sucuri, apa sau cafea. Desertul este compus din baclava si fructe. Restaurantul pune la dispozitia clientilor 60 de locuri pentru rezervari. Acestea nu au fost completate in intregime pina la aceasta data. Restaurantul "Hazana", situat pe str. Republicii aproape de Bd.Independentei, are 50 de locuri pentru rezervare, care nu au fost inca completate, meniul este compus din aperitive (salate de cruditati, bacon, salam picant), gustare calda (snitel din piept de pui, chiftelute, medalion muschi de porc), bar (vodca, cognac, sampanie, coca-cola, apa minerala). Pretul meniului este de 1.750.000 lei vechi. Restaurantul cu specific pescaresc "Popeye Marinarul", situat pe str. Imparatul Traian vizavi de Gara Fluviala, pune la dispozitia clientilor 160 de locuri, care nu au fost inca completate, si un program artistic cu formatia "Cristal". Meniul va cuprinde aperitive (crochete de creier, racitura de porc, chiftelute de pasare etc.) gustare calda (piept de pui picant in crusta, somn a la russe, cirnati proaspeti de porc etc.), ca desert se poate servi tort de ciocolata, fistic sau alune. La capitolul bauturi clientii se pot delecta cu whisky, martini alb sau rosu, bere, vin, sucuri sau sampanie. Pretul acestui meniu se ridica la 1.900.000 de lei. "Matteo Junior" organizeaza petrecerea de Revelion incepind cu ora 21.00, meniul costind 1.500.000 de lei. Acesta va cuprinde in mare parte preparate traditionale romanesti (cirnaciori proaspeti, friptura de porc), dar si preparate din peste. Pina la aceasta ora au fost ocupate 80 de locuri din totalul de 100 de locuri pe care restaurantul le pune la dispozitia clientilor.La restaurantul "Antic", meniul costa 1.750.000, si va fi unul traditional de sarbatori cu caltabosi, cirnaciori, toba, sarmalute, friptura. Locurile care au fost puse la dispozitia clientilor sint in numar de 36 si toate au fost deja ocupate inca de acum 2 luni, iar petrecerea va incepe de la ora 21.00. La restaurantul "Donaris", meniul de Revelion va costa 1.800.000 de lei si nu va fi neaparat unul traditional romanesc, cuprinzind, de exemplu, salau imperial sau frigarui la tava. Locurile ocupate sint in numar de 80 dintr-un total de 100 de locuri care au fost date pentru rezervare. Petrecerea va incepe la ora 22.00 si va include un program artistic si DJ.La restaurantul "Continental", seara de Revelion va cuprinde un meniu din care vor face parte, in general, preparatele romanesti, dar se mai pot savura printre altele icre negre sau somon fume. Totul costa 2.500.000 de lei, iar din cele 200 de locuri care au fost date pentru rezervare au fost ocupate toate. La restaurantul "Capitol" meniul costa 2.100.000 de lei si pe linga preparatele traditionale romanesti se pot gusta bauturi ca whisky, bere, apa minerala etc. La capitolul mincaruri se pot servi de exemplu gustari, reci din carne de pasare sau icre negre.Restaurantul "Corso" din 106 locuri disponibile nu mai are nici un loc liber. Meniul este in mare unul traditional romanesc cuprinzind cartofi prajiti cu muschi file la gratar, salata de sezon, somon fript cu sos a la grec etc. La desert se pot servi fructe, inghetata sau alune. La capitolul bauturi se vor putea servi gin cu kinley, congac, garrone, sucuri, vin sau apa minerala.




Categorie articol: 

Comentarii