Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reunirea lotului HC Dunarea s-a aminat pentru miercuri

Dupa o vacanta binemeritata, HC Dunarea va incepe pregatirile in vederea noului sezon competitional, unul in care trebuie sa confirme atit pe plan national cit si pe plan international.
Reunirea lotului nu se va face insa astazi, cum a fost programat initial, ci miercuri, 20 iunie, si aceasta din motive obiective. La inceputul acestei saptamini, antrenoarea Alexandrina Soare si doua dintre elevele ei, Liliana Craciun si Gabriela Vasile, sint angrenate in examenele de masterat.
Miercuri, intreg lotul se va reuni si timp de opt zile jucatoarele vor face reacomodarea la efort, urmind ca pe 29 iunie sa plece in primul cantonament. Deocamdata nu s-au stabilit cele doua locatii in care elevele Alexandrinei Soare sa-si incarce bateriile in vederea unui sezon care se anunta a fi extrem de solicitant.
Practic, pentru a putea aborda cu succes testele internationale, echipa braileana are nevoie de citeva jucatoare valoroase. Cu toate ca am incercat sa aflam care sint noutatile de la HC Dunarea, pentru a le face cunoscute miilor de fani braileni, secretul este pastrat cu sfintenie, desi publicul brailean merita sa cunoasca numele noilor achizitii. Un lucru este insa cert, Braila va conta in sezonul urmator pe citeva dintre jucatoarele cele mai importante ale echipei Astral Posta Cilnau si, din surse neoficiale, se pare ca in sezonul viitor pentru HC Dunarea vor evolua Alina Braniste, Anca Elena Lipan si Cornelia Rimbu.
Categorie articol: 

Comentarii