Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Restrictii de circulatie din cauza caniculei

Din cauza caniculei, camioanele de mare tonaj circula cu restrictii. Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A., din cadrul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, In calitate de administrator al retelei de drumuri nationale, a interzis circulatia vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, Incepind cu data de 25.07.2006, In intervalul orar 12.00- 18.00.
Masura are ca scop protectia sectoarelor de drum asfaltate Impotriva degradarilor cauzate de temperaturile ridicate si a fost luata In conformitate cu prevederile art. 44, alin.2 din O.G. nr. 43/1997, privind regimul drumurilor, cu modificarile si completarile ulterioare. Fac exceptie transporturile publice de persoane si transportul materialelor perisabile.
Serviciul Politiei Rutiere din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, Impreuna cu Sectia de Drumuri Nationale Braila, va pune In aplicare aceste masuri.
In acest sens, Politia face apel catre conducatorii vehiculelor ce fac obiectul interdictiei sa manifeste Intelegere si sa se conformeze indicatiilor agentilor de Politie Rutiera.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii