Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE Circulație îngreunată pe șoselele brăilene

ȘTIRE ACTUALIZATĂ  Restricția de circulație pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, pe DN 22, pe raza județului Buzău, a fost ridicată începând cu ora 9.00

 

ȘTIREA INIȚIALĂ Zăpada spulberată de vânt a îngreunat circulația pe drumurile județene și naționale de pe raza județului Brăila, însă deocamdată nu s-a format niciun blocaj care să ducă la închiderea completă a traficului. Singura restricție apărută în această dimineață este pe DN 22 Brăila - Râmnicu Sărat, dar nu pe porțiunea brăileană ci pe cea de pe raza județului Buzău. Astfel, la solicitarea Inspectoratului Județean de Poliție Buzău, s-a instituit restricție pe DN 22, pentru autovehiculele cu masa totală mai mare de 3,5 tone. Pentru informarea șoferilor care circulă spre Râmnicu Sărat, Poliția Brăila a instituit filtre de informare, pe raza localităților Gradiștea și Cazasu.

 

Pe restul drumurilor brăilene se circulă în condiții de iarnă. Autoritățile anunță că atât pe drumurile județene cât și pe cele naționale s-a acționat cu utilaje cu lamă și sărărițe pentru împrăștierea de material antiderapant. Chiar și așa, sunt multe porțiuni acoperite cu polei pe care trebuie să se circule cu prudență, reducându-se viteza până la limita provocării unor accidente. În cursul zilei de joi, 10 ianuarie, mai multe mașini au derapat și au ieșit în decor din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă bătătorită și polei.
Categorie articol: 

Comentarii