Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Restricţii de acces în tot Palatul de Justiţie. Urmează acţiunea de dezinfecţie

după confirmarea celor trei cazuri de coronavirus la Judecătoria Brăila, doi judecători şi un grefier fiind infectaţi, conducerea Tribunalului Brăila a luat noi măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului • accesul publicului în Palatul de Justiţie va fi permis doar persoanelor citate la şedinţele de judecată, iar întrega activitate cu publicul se suspendă • va fi programată o acţiune de dezinfecţie, prin nebulizare, urmând să fie curăţate suprafeţele, echipamentul, mobilierul din toate spaţiile Palatului de Justiţie

 

Noi măsuri de protecţie pentru prevenirea răspândirii virusului Covid - 19 la nivelul întregului Palat de Justiţie. După confirmarea celor trei cazuri de coronavirus la Judecătoria Brăila, doi judecători şi un grefier fiind infectaţi, conducerea Tribunalului Brăila a luat anumite decizii pentru prevenirea răspândirii virusului. Accesul publicului va fi permis doar persoanelor citate la şedinţele de judecată, iar întrega activitate cu publicul se suspendă. Va fi programată o acţiune de dezinfecţie, atât la Palatul de Justiţie din municipiul Brăila, cât şi la Judecătoria Făurei. Ni s-a transmis că la Tribunalul Brăila nu sunt înregistrate cazuri Covid - 19.

La data de 29 septembrie, Biroul Informare şi Relaţii Publice al Tribunalului Brăila a transmis un comunicat pentru a anunţa măsurile dispuse la nivel de instanţe. “Având în vedere existenţa a trei cazuri confirmate pozitiv la testarea Covid 19, în cadrul Judecătoriei Brăila, conducerea Tribunalului Brăila a luat noi măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului şi pentru evitarea infecţiilor cu noul coronavirus, valabile până în data de 9 octombrie. Astfel, a fost luată decizia ca accesul publicului în Palatul de Justiţie sa fie permis doar persoanelor citate la şedinţele de judecată, în dosarele aflate pe rolul Tribunalului Brăila, respectiv Judecătoriei Brăila. Se suspendă întreaga activitate cu publicul la Departamentele Arhivă, Registratură şi B.I.R.P, din cadrul Tribunalului Brăila, înscrisurile urmând a se depune exclusiv prin mijloace de comunicare electronică permise de lege: e-mail: tr-braila@just.ro, registratura.tr-braila@just.ro, fax: 0239.612.608 şi poştă; Avocaţii, lichidatorii judiciari şi experţii judiciari vor avea acces la dosarul electronic, acolo unde este posibil şi vor transmite documentele prin fax: 0239.612.608, e-mail: registratura.tr-braila@just.ro şi poştă”, a transmis purtătorul de cuvânt al Tribunalului Brăila, expert Georgiana Streche.

Potrivit sursei citate, cât mai curând posibil va fi programată o acţiune de dezinfecţie, prin nebulizare. Astfel, vor fi dezinfectate suprafeţele, echipamentul, mobilierul din toate spaţiile Palatului de Justiţie. O acţiune similară va avea loc şi la Judecătoria Făurei.

În comunicatul Tribunalului Brăila se precizează că în continuare vor fi aplicate şi respectate riguros toate măsurile de igienizare şi distanţare implementate până la acest moment, cu scopul de prevenire a răspândirii infecţiilor respiratorii cauzate de coronavirus - COVID-19, de gripa sezonieră precum şi pentru asigurarea sănătăţii şi securităţii în muncă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii