Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Restaurant McDonald's în Barieră, în apropiere de Penny Market

• potrivit primarului Marian Dragomir, discuţiile pentru realizarea fast-food-ului în zona Barieră, pe o locaţie privată, sunt foarte avansate, la acest moment fiind eliberat chiar un certificat de urbanism • pe surse, am aflat că restaurantul McDonald's ar putea fi poziţionat în zona Penny Market, însă edilul-şef a refuzat să confirme sau să infirme informaţia, invocând clauze de confidenţialitate

 

Brăilenii pasionaţi de restaurante fast-food au parte de o veste bună. Din 2018 va începe construcţia unui restaurant Mc'Donald's la Brăila. Pe surse, am aflat că acesta ar putea fi poziţionat undeva în zona magazinului Penny Market din Barieră, însă primarul Marian Dragomir nu a dorit să confirme sau să infirme informaţia, invocând clauze de confidenţialitate. Cu toate acestea, Dragomir a precizat că într-adevăr restaurantul va fi poziţionat în zona Barieră, pe o locaţie privată, cu precizarea că Primăria şi-a manifestat toată deschiderea.

“Prima oară am discutat cu ei la vreo şase luni de când am ajuns primar, dar a fost o discuţie mai mult de tatonare. Discuţiile serioase au început acum trei luni. Ne-am întâlnit cu ei de mai multe ori. Au venit la sediul Primăriei împreună cu proprietarii. Ne-am manifestat susţinere totală. Magazinul McDonald's va fi amplasat pe o locaţie privată, dar nu pe triunghiul din Barieră, unde Primăria are un litigiu, şi nici în spălătoria auto care este închisă, aşa cum s-a vehiculat. Este o altă locaţie, dar nu pot să vă ofer detalii. Pot spune doar atât, că este o zonă privată. Cu o lună de zile în urmă au obţinut certificat de urbanism. Dar este o construcţie care începe abia de anul viitor”, a declarat Dragomir.

Întrebat dacă s-a discutat ceva despre numărul de angajaţi estimat pentru un astfel de restaurant, primarul a precizat că nu are astfel de informaţii, însă a ţinut să puncteze că deja a fost urcat un anunţ de angajare pe site-urile de profil, pentru şef de magazin.

“Este o locaţie privată în zona Barieră. Sunt în discuţii foarte avansate pentru a o prelua. Mai multe nu pot spune. Noi ne-am manifestat toată susţinerea pentru această investiţie, pentru că brăilenii şi-au dorit dintotdeauna să aibă un McDonald's aici, să nu mai fie nevoiţi să se ducă la Galaţi. Şi apoi, vrem să existe libertatea ca fiecare să poată alege să mănânce acolo unde vrea. La un restaurant de tipul acesta sau la alte tipuri de restaurante. Dar noi trebuie să le dăm tuturor posibilitatea să aleagă”, a mai adăugat edilul-şef, cu precizarea că odată terminate proiectele privind restaurantul, va fi nevoie de eliberarea autorizaţiei de construire de către municipalitate.
Categorie articol: 

Comentarii