Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Repriza secundă a adus victoria aşteptată

Prima repriză a fost controlată de formaţia gazdă, însă cu toate acestea la pauză scorul a fost egal, 1-1. Manea (min 24) a marcat pentru gazde, un gol care i-a trezit la realitate pe elevii lui Darie şi Ivan. Conpet a devenit mai periculoasă în atac şi cu patru minute înainte de finalul primei reprize Percă a restabilit egalitatea după un eurogol marcat de la 30 de metri.
Conpet Cireşu a făcut legea în teren în repriza a doua. Astfel că după două şuturi ale lui Nicoliţă, a venit golul echipei vizitatoare. Nicoliţă a iniţiat un contraatac, i-a pasat lui Puşcaşu, care a driblat şi portarul şi apoi a trimis mingea în plasă, 1-2, stabilind astfel şi scorul partidei.
Pentru evoluţia lor din acest meci jucătorii şi antrenorii echipei Conpet Cireşu au fost felicitaţi la finalul partidei de către Mircea Rădulescu, directorul Şcolii Federale de antrenori din cadrul FRF.
"Am făcut un joc bun, mai ales în partea secundă când am controlat cu autoritate mijlocul terenului şi am reuşit desprinderea. Îi felicit pe jucători pentru evoluţia lor, dar în special pe portarul Stoica, acesta accidentat fiind destul de serios în minutul 55, a hotărât să rămână între buturi şi ne-a fost de mare ajutor", a declarat Vasile Darie.

Conpet Cireşu: Stoica - Baciu, Muşat, Cotigă, Crăciun - Baicu, Percă, Puşcaşu - Oprea, Nicoliţă, Mândroasa.
Au mai evoluat Crăciunescu şi Huţu.
Categorie articol: 

Comentarii