Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reprezentantii Clubului "Orizont 64" au cucerit titlurile judetene la sah

In perioada 5-7 septembrie, la sala Polivalenta, s-au derulat intrecerile de sah din cadrul Campionatelor judetene pentru seniori si copii, competitii organizate de catre Directia pentru Sport a judetului si Clubul "Orizont 64", la care au participat cei mai in forma reprezentanti ai sportului mintii din Braila.
Dintre cei 26 de participanti reprezentind cluburile"Orizont 64", CS "Energia", CS "Electrica" si AS "Egreta", 4 au avut rangul de candidat maestru, iar 6 au fost jucatori de categoria I.
La seniori s-a impus Ionel Balcan, candidat maestru in sah, vicepresedintele Clubului "Orizont 64", care a realizat sase victorii si o remiza in cele sapte partide disputate. Pe locul al doilea s-a clasat Cristian Dan, iar pe pozitia a treia, Ionel Dinca, ambii de la "Orizont 64".
Baietii de la "Orizont 64" au cucerit toate titlurile judetene in competitiile copiilor. Astfel, la categoria 8 ani s-a impus Florin Rolea, la 10 ani, Gabriel Voicu, la 12 ani Victor Mocanu, la 14 ani, Alexandru Negru iar la 16 ani, Daniel Martian, acesta reusind sa se claseze pe locul al cincilea si la seniori.
La fete, 10 ani, tot reprezentantele clubului "Orizont 64" au ocupat primele doua locuri. Campioana judeteana a iesit Sorina Mocanu iar pe locul secund s-a clasat Iulia Bogdan.
Campionii judeteni au primit medalii, cupe, diplome, festivitatea de premiere fiind oficiata de Corina Andronache, refernt de specialitate in cadrul DSJ.
"Sint bucuros ca dupa o perioada in care nu am mai activat ca sportiv am reusit sa cistig competitia seniorilor, dar mai fericit sint pentru ca sportivii pe care ii pregatesc au monopolizat titlurile judetene in acest an", a declarat Ionel Balcan, vicepresedintele Clubului "Orizont 64".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii