Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reprezentant al editurii Fischer International, la Scoala "Al. I. Cuza"

Scoala "Al. I. Cuza" a fost, de curind, gazda unui workshop ce a avut ca tema "Explorind lumea povestilor". La eveniment au participat numai putin de 35 de profesori din unitatile de invatamint din municipiu si judet. Cadrele didactice s-au grupat in ateliere de lucru si au avut sarcina de a identifica elementele unui basm pe baza unui text dat, de a compune un basm in cerc, de a pune in scena o poveste moderna si nu numai. Din program nu au lipsit nici momentele artistice pregatite de elevi alaturi de cadrele didactice. Elevi ai clasei a II-a A, pregatiti, la optionalul de engleza, de profesorul Olguta Stegarescu, au prezentat adaptarea in versuri dupa povestea "Ratusca cea urita" iar elevii clasei a IV -a A, coordonati de profesorul Violeta Dorobat, au in scena o secventa din povestea "Cenusareasa".
Spre finele activitatii au fost inminate profesorilor participanti fise de evaluare a continutului prezentat.
Intreaga activitate a fost apreciata de profesorii prezenti. "Intreaga activitate a fost un succes, iar cadrele didactice pot utiliza ceea ce au experimentat in cadrul acestui cerc pedagogic sau isi pot folosi imaginatia pentru a crea alte activitati similare, avind ca punct de plecare aceasta tema", a punctat profesorul Banica Eugenia.
La activitate a fost prezenta si Cristina Johnson, reprezentant al editurii Fischer International. Aceasta a prezentat oferta de carte si pachetele promotionale ale editurii, iar unii dintre profesorii prezenti au achizitionat sau comandat carti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii