Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Repetitie reusita inaintea confruntarii cu Rapid

Asa cum era de asteptat, HC Dunarea a facut scor si spectacol cu "lanterna" campionatului, KZN Slatina, pe care a invins-o la o diferenta de 23 de goluri.
Practic niciun moment nu s-a pus problema invingatoarei pentru ca jocul a fost la discretia elevelor Alexandrinei Soare.
Meciul a fost oarecum echilibrat numai in primele minute de joc. Ada Moldovan a marcat din aruncare de la 7 m si a deschis calea spre cel mai categoric succes al echipei HC Dunarea din acest tur de campionat.
Brailencele au avut un final de repriza foarte bun, in care s-au remarcat Moldovan si Craciun, si au plecat la cabine cu un avantaj de 14 goluri.
Daca in primul act antrenoarea braileana a mizat pe formula standard, in partea a doua, la gazde, au evoluat Nicoleta Eseanu si Marcela Lupu, iar la finalul jocului toate handbalistele trecute pe raportul de joc se numarau printre marcatoare. Pentru cativa centimetri atat Buzila cat si Vasile au ratat sansa de a marca primele lor goluri din acest campionat, insa, ele au avut interventii destul de bune in poarta, atata timp cat au primit credit din partea Alexandrinei Soare.
Totusi, la finalul partidei, la conferinta de presa, tehniciana braileana si-a felicita jucatoarele pentru succesul obtinut, dar s-a aratat oarecum nemultumita de numarul destul de mare de goluri pe care l-a primit formatia sa.
"S-a vazut ca adversarele noastre nu au experienta, insa, KZN Slatina are jucatoare de perspectiva. Noi am reusit un joc bun si toate jucatoarele merita felicitate, insa, s-a inregistrat un minus pentru faza de aparare, am primit multe goluri in opinia mea. Acum trebuie sa incepem sa ne gandim deja la etapa urmatoare, una de foc, in care vom evolua la Bucuresti in compania echipei Rapid CFR", a declarat la conferinta de presa, Alexandrina Soare.
Gazdele au fost felicitate pentru evolutia lor si de antrenorul echipei KZN Slatina.
"Brailencele au facut un joc bun si meritau sa castige, au fost superioare din toate punctele de vedere. Pentru noi este foarte greu sa facem fata in Liga Nationala, deoarece avem o echipa tanara, fara experienta, iar in acest moment ne mai confruntam si cu cateva absente importante", a mentionat Victor Dabuleanu.
Pentru HC Dunarea au marcat Ada Moldovan 13, Manuela Radulescu 8, Liliana Craciun 7, Katalin Jenofi 6, Irina Tomuleanu 4, Mirela Chirila 4, Irina Radovici 3, Marcela Lupu 1 si Nicoleta Eseanu 1. Principalele marcatoare de la KZN Slatina au fost Oana Cirstea si Ioana Patuleanu cu 8 si respectiv 6 goluri inscrise.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii