Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Repetiţii reuşite pentru Victoria Traian şi Sportul Chiscani

• ambele echipe au obţinut victorii la pas înaintea întâlnirii directe de pe 15 martie • Sportul a realizat scorul etapei a 17-a • cu patru reuşite, Cristian Pascu a fost golgeterul rundei

 

Campionatul Ligii a IV-a la fotbal s-a reluat sâmbăta trecută cu meciurile din etapa a 17-a. O rundă cu rezultate normale. Derby-ul de la Vişani a fost câştigat de Viitorul Însurăţei cu 2-1. Un succes în urma căruia Viitorul Însurăţei şi-a consolidat locul al treilea în clasament. Victoria Traian şi Sportul Chiscani au obţinut victorii clare înaintea derby-ului din runda următoare. Liderul, Victoria Traian, pentru care Cosmin Chivu şi Ionuţ Matei au marcat câte o “dublă”, s-a impus cu 5-0, în deplasare la Dacia Berteşti. În formula Constandache – Enache, Dobrin, Ioniţă, V. Baciu – Pană, Pârliţeanu, Pascu, Stroe – Crăciun, Bolozan, Sportul Chiscani a realizat scorul etapei, 13-1, pe teren propriu, în partida cu Pandurii Tudor Vladimirescu. Cu patru goluri marcate, Cristian Pascu a fost jucătorul partidei. La primul meci în tricoul Sportului, Viorel Gheorghe a reuşit un hat trick. Cu excepţia lui Gabriel Ion, toţi ceilalţi jucători care au intrat în repriza a doua, Viorel Gheorghe, Chihaia şi Chiriac, şi-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Pe un teren cu o suprafaţă de joc aproape impracticabilă, Viitorul Şuţeşti s-a impus cu 6-1 în deplasare, la Dinamic Unirea. Conform aşteptărilor, ACSC Cazasu a câştigat la scor, 7-1, partida cu Voinţa Plopu. Jucătorul partidei a fost Dumitrel Creangă, autor al unui hat trick.

Lider după această etapă se menţine Victoria Traian, 44 puncte, locul al doilea este deţinut de Sportul Ciscani, 43 puncte, cu menţiunea că echipa din Chiscani are un joc mai puţin disputat, iar pe poziţia a treia se află Viitorul Însurăţei, 39 puncte.

 

Rezultatele înregistratele şi marcatorii etapei a 17-a:

Voinţa Vişani - Viitorul Însurăţei 1-2

Cojocaru (min. 67) / Antohi (min. 49), Başno (min. 62)

ACSC Cazasu - Voinţa Plopu 7-1

Crangă (min. 10, 19, 66), Gavrilă (min. 30), M. Fătu (min. 35, 54), Bratosin (min. 85) / Dogărescu (min. 80)

Dinamic Unirea - Viitorul Şuţeşti 1-6

Turiac (min. 75) / I. Huţu (min. 24, 40), Ciocan (min. 31, 78), Custură (min. 50), Dolea (min. 86)

Dacia Berteşti - Victoria Traian 0-5

Chivu (min. 6, 65(, Puia (min. 9), Dolea (min. 86)

Sportul Chiscani - Pandurii Tudor Vladimirescu 13-1

Dobrin (min. 13), Bolozan (min. 40), C. Pascu (min. 43, 67, 78, 85), V. Gheorghe (min. 50, 57, 88), Stroe (min. 71), Chihaia (min. 76), Chiriac (min. 81, 86) / Leu (min. 44)
Categorie articol: 

Comentarii