Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Remiza pentru Galatasaray, in ultimul meci dinaintea intilnirii cu Steaua

Formatia Galatasaray, adversara Stelei in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, a remizat, joi seara, scor 0-0, cu echipa Bursaspor, in meciul de prezentare al gruparii din Bursa, ultimul inaintea intilnirii cu bucurestenii pentru jucatorii pregatiti de Michael Skibbe.
In partida disputata pe stadionul "Ataturk" din Bursa, romanul Giani Kirita a fost integralist la echipa gazda.
Festivitatile prilejuite de prezentarea lotului echipei Bursaspor in vederea sezonului 2008/2009 au inceput la ora 19.00, initial fiind programata sacrificarea unui animal, urmata de prezentarea jucatorilor si sedinta foto pentru posterul cu intreaga echipa, din care face parte si Kirita. Apoi, a avut loc un discurs al presedintelui clubului Bursaspor, Ibrahim Yazici, urmata de prezentarea noului echipament si a obiectelor promotionale pentru noul sezon, un spectacol cu majorete si cu muzica, intonarea imnului Turciei si, inainte de meciul cu Galatasaray, programat la ora 21.00, un minut de reculegere in memoria lui Hasan Dogan, presedintele federatiei turce, decedat in aceasta vara. Spectacolul a fost completat de focuri de artificii.
Galatasaray a evoluat in urmatoarea formula: Aykut Ercetin (Morgan de Sanctis '46) - Baris Ozbek, Servet Cetin, Emre Asik (Volkan Yaman '46), Hakan Balta - Hasan Sas (Aydin Yilmaz '46), Mehmet Topal, Ayhan Akman (Sabri Sarioglu '46), Arda Turan (Alparslan Erdem '85) - Shabani Nonda (Erhan '78), Ümit Karan (Yaser Yildiz '65).
Potrivit cotidianului Sabah, inaintea partidei cu Bursaspor, seful departamentului medical al clubului Galatasaray, Mehmet Kurtoglu, a declarat ca echipa din Istanbul va fi pregatita din punct de vedere medical pentru intilnirea cu Steaua. El a precizat ca majoritatea jucatorior care in prezent mai au probleme de sanatate, vor fi refacuti inainte de meciul cu echipa antrenata de Marius Lacatus. Kurtoglu a explicat ca mijlocasul Cassio Lincoln s-a lovit la coapsa stinga la un antrenament si refacerea sa decurge normal, dupa cum s-a estimat initial, ca va fi din nou apt de joc inainte de meciul din preliminariile LC. Despre australianul Harry Kewell, Mehmet Kurtoglu a spus ca a suferit o accidentare la ligamente in data de 21 iulie, problema care in mod normal necesita o perioada de refacere de trei saptamini, iar acum fotbalistul este aproape refacut.
Mijlocasul Tobias Linderoth mai are nevoie de o saptamina inainte de a deveni apt de joc si are sanse foarte mici sa joace in prima mansa cu Steaua, dar va fi refacut inainte de meciul retur.
Fundasul Emre Gungor a fost declarat apt de joc, iar Ugur Ucar poate evolua, dar in cazul in care va juca i-ar putea recidiva accidentarea la picior, astfel ca fotbalistul va mai fi menajat trei saptamini.
Mehmet Guven are probleme la menisc si a inceput tratamentul in acest sens, iar portarul Orkun Usak a suferit o accidentare minora, nesemnificativa, la un antrenament, si nu are probleme.
Pe de alta parte, responsabilul clubului Galatasaray, Haldun Ustunel, a declarat ca gruparea turca nu va reusi sa realizeze un transfer pe care il doreste in timp util pentru ca jucatorul respectiv, caruia nu i-a precizat numele, sa poata fi folosit in dubla mansa cu Steaua.
Echipa Galatasaray va intilni formatia Steaua in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Prima mansa a acestei intilniri este programata, in data de 13 august, pe stadionul "Ali Sami Yen" din Istanbul. Returul va avea loc la 27 august, la Bucuresti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii