Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Remiză cu multe goluri, 3-3, la Lieşti, între Sporting şi Dacia Unirea

• formaţia brăileană a condus cu 3-1, după golul lui Mihalcea şi “dubla” lui Sahru, însă gazdele au reuşit să egaleze

 

După jocul slab de la Galaţi cu Universitatea Dunărea de Jos, Dacia Unirea a arătat cu totul altfel sâmbăta trecută la Lieşti, în partida cu Sporting, locul al 5-lea în Seria I a Ligii a III-a. Echipa pregătită de Florentin Petre a condus cu 3-1 şi ar fi putut să câştige primul amical însă Ionuţ Neculce a ştiut să-şi moblizeze jucătorii şi, după 90 de minute, scorul a fost egal.

Sporting a deschis scorul prin Dănăilă şi putea să-şi dubleze avantajul dar Iancu a ratat o mare şansă de gol. Treptat brăilenii au echilibrat jocul şi au reuşit să înscrie golul egalizator prin Mihalcea, astfel că la pauză scorul a fost egal, 1-1.

În primele 20 de minute ale reprizei secunde, după o “dublă” a lui Alexandru Sahru, Dacia Unirea s-a desprins la 3-1 şi partida se părea că se va îndrepta spre un succes al trupei pregătite de Florentin Petre.

Numai că testul de verificare s-a încheiat la egalitate. Antrenorul Ionuţ Neculce a ştiut cum să-şi mobilizeze jucătorii şI, după un autogol al lui Izmană şi un gol înscris de Iancu, amicalul s-a încheiat 3-3.

În repriza a doua, fiecare formaţie şi-a mai trecut în cont câte o ratare, gazdele prin Dănăilă, oaspeţii prin Izmană.

Cu probleme medicale, Gabriel Niţă şi Cuciureanu au fost menajaţi de Florentin Petre, dar nici Sporting Lieşti nu a putut conta pe Mihu.

 

Dacia Unirea: Moldoveanu – Coteţ, A. Pleşa, Prunescu, Muşea – Sahru, Izmană, Mihalcea, Robu – Cheleş, Moroianu. Au mai jucat Chirilă, Băluţă Mardale, Dulă, Duţu, Băcanu, Anghel.

Sporting Lieşti: Vădeanu – Filimon, Maftei, Dima, Sevastian – Năstase, Constantinescu, Iancu, Bahnaşu – Nica, Dănăilă. În repriza a doua au mai evoluat Vicol, Strelţov, Manea, Bîrlădeanu, Munchiu, Vârlan, Hodorogea.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii