Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Remiză albă, 0-0, pentru Sportul Chiscani la ACSM Olteniţa

• Marius Coman a irosit trei uriaşe şanse de gol pentru formaţia pregătită de Adrian Baldovin • în repriza a doua, şi echipa gazdă putea înclina balanţa victorie în favoarea sa

 

În penultima etapă a turului Ligii a III-a, Sportul Chiscani a obţinut o remiză albă, 0-0, la ACSM Olteniţa, după un meci cu două reprize distincte. Prima a fost controlată de echipa pregătită de Adrian Baldovin, cea de a doua a fost echilibrată dar cu o posesie a mingei superioară a formaţiei gazdă. Cei mai buni jucători ai echipei vizitatoare au fost Daniel Lovin, Georgian Chihaia şi nu în ultimul rând Mădălin Pascu, acesta demonstrând o formă foarte bună, cu o zi înainte de a se prezenta la lotul naţional U17 al României.

Sportul Chiscani a evoluat bine în prima parte a partidei de la Olteniţa, iar impresia generală a fost aceea că poate câştiga la pas acest joc. În minutul 3, Alin Radu i-a pasat lui Coman care a rămas singur cu portarul Manea însă nu i-a reuşit preluarea şi a şutat slab. Formaţia pregătită de Adrian Baldovin putea deschide din nou scorul în minutul 11, când Radu l-a deposedat de minge la mijlocul terenului pe Barbu, a plecat într-o incursiune personală, iar la marginea careului advers i-a pasat lui Coman care a trimis mingea prea uşor pentru a-l învinge pe Manea.

ACSM Olteniţa a pus în pericol poarta echipei Sportul abia în minutul 21, când, pe contraatac, Dumitrescu a intrat în careu şi a şutat la colţul scurt, Popescu a respins mingea în lateral până la Dorobanţu care a şutat-o peste transversală.

Finalul primei reprize a fost controlat de Sportul Chiscani care a mai irosit două şanse de a înscrie. Pârlog a trimis mingea, din lovitură liberă de la 27 de metri, puţin peste poartă, iar în minutul 39 mingea şutată de Zaharia a fost scoasă de sub transversală de Manea.

La şase minute de la reluare, Sportul Chiscani a irosit o altă imensă şansă de a deschide scorul: Mihai l-a angajat în careul advers pe Marius Coman, atacantul a trimis mingea pe lângă portarul Manea ieşit în întâmpinare, dar şi pe lângă poartă.

ACSM Olteniţa a ratat la rândul ei o astfel de şansă, în minutul 60, prin Alin Turbatu, dar patru minute mai târziu puţinii spectatori din tribună au avut mari emoţii la acţiunea personală a lui Bălan încheiată cu un şut de la 18 metri, mingea trecând razant cu transversala porţii gazdelor.

Ultima ocazie a partidei a fost irosită de gazde, prin Turbatu, în minutul 81, iar partida s-a încheiat cu acelaşi scor care era afişat pe tabelă la început, 0-0.

În urma acestei remize albe, Sportul Chiscani a acumulat 12 puncte, dar a coborât pe locul al 13-lea în clasament.

 

Sportul Chiscani: Popescu – M. Pascu, Lovin, Pârlog, Boga – Bălan, Chihaia, Zaharia – Mihai, Coman, A. Radu (min. 67: Iordache).
Categorie articol: 

Comentarii