Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reglare de conturi între trei indivizi, în zona Plantelor, în plină pandemie

sâmbătă seara, un scandal monstru a izbucnit pe Bulevardul Dorobaţilor, în zona Plantelor, vorbindu-se chiar despre folosirea unor săbii • victimă a picat un bărbat de 37 de ani, abordat de alţi doi indivizi cunoscuţi, care l-ar fi agresat în stradă pe fondul unui conflict mai vechi • totuşi, după cum au stabilit anchetatorii, atacatorii nu ar fi fost înarmaţi cu săbii, ci ar fi avut cuţite • bărbatul agresat a ajuns la spital, însă nu prezenta leziuni grave, astfel că a fost externat la scurt timp • cercetările continuă în acest caz

 

Oamenii stau cu sufletul la gură, din cauza pandemiei coronavirusului, şi încearcă să se izoleze în mare parte a timpului, tocmai pentru a nu fi infectaţi. Numai că printre brăileni mai sunt unii care se războiesc în stradă şi continuă să îşi regleze conturile, fără a se speria prea tare de COVID -19. Un scandal monstru a avut loc în week-end, mai exact sâmbătă seara, pe Bulevardul Dorobanţilor, în zona Plantelor. Iniţial, unii martori ne-au informat că mai multe persoane suspecte au intrat în conflict, ba chiar s-ar fi folosit arme albe, inclusiv săbii. O persoană a ajuns în stare gravă la spital, după un atac violent, după cum au spus martorii. Poliţiştii ne-au comunicat date cu privire la cele sesizate, însă, din primele cercetări, a reieşit că persoanele implicate în altercaţie nu ar fi avut săbii asupra lor. Totuşi, indivizii puşi pe scandal ar fi avut cuţite.

Astfel, potrivit datelor transmise de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, la data de 21 martie, ora 21.40, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat de 37 de ani din Brăila, care se afla pe raza municipiului, a fost agresionat de mai multe persoane. Din cercetări a rezultat faptul că, în seara de 21 martie, bărbatul în cauză ar fi fost abordat de doi cunoscuţi, cu vârste de 26, respectiv 40 de ani, şi de către alte persoane. Pe fondul unui conflict mai vechi, aceştia l-ar fi agresionat pe brăileanul de 37 de ani. “În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmând a se stabili cu exactitate situaţia de fapt”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

Cei doi ar fi avut cuţite asupra lor, după cum au precizat surse din rândul anchetatorilor.  Totuşi, bărbatul atacat în stradă nu ar fi suferit leziuni grave, el fiind însă transportat la spital cu ambulanţa, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul ar fi fost externat a doua zi. Poliţiştii continuă ancheta.
Categorie articol: 

Comentarii