Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Regizorul Bryan Singer, acuzat de pedofilie, cere instanţei din Los Angeles să respingă cazul

Bryan Singer, regizorul "francizei X-Men", care este implicat în două procese de pedofilie, a depus prin avocaţii săi o moţiune prin care solicită instanţei respingerea celui de-al doilea caz în care este acuzat de agresarea sexuală a unui actor britanic, identificat cu numele "John Doe 117".
Potrivit variety.com, avocaţii lui Singer şi regizorul susţin că nu există nicio bază legală pentru acest proces şi solicită o garanţie de 300.000 de dolari pentru acoperirea cheltuielilor de judecată, despre care se estimează că vor fi "exorbitante", potrivit moţiunii depuse joi la un tribunal federal din Los Angeles.
Jeffrey Herman, acelaşi avocat care îl reprezintă pe Michael Egan, bărbatul care i-a acuzat în aprilie pe Singer şi pe alte trei persoane de la Hollywood că l-au agresat sexual în adolescenţă, a depus documentele pentru procesul "Doe" în luna mai.
Primul proces a fost iniţiat de Michael Egan cu puţin timp înainte de lansarea celui mai recent film din franciza "X-Men", "X-Men: Days Of Future Past/ X-Men: Viitorul este trecut", regizat de Bryan Singer.
Producătorul Gary Goddard, acuzat de asemenea de agresarea sexuală a lui "John Doe", a depus o moţiune similară luna trecută pentru respingerea cazului.
Audierea în vederea analizării celor două moţiuni a fost stabilită pentru 18 august.
Bryan Singer este un regizor şi producător american de film, care şi-a câştigat celebritatea odată cu lansarea lungmetrajului "Suspecţi de serviciu", în 1995. El se bucură de o mare popularitate în rândurile fanilor de producţii SF şi benzi animate, datorită primelor două filme din seria "X-Men" şi a peliculei "Superman Revine".
Franciza "X-Men" a avut până în prezent încasări de peste 2,30 miliarde de dolari.
Considerat unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, în "X-Men: Days Of Future Past/ X-Men: Viitorul este trecut" joacă actorii Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult şi Hugh Jackman. În România, acest film a avut premiera pe 23 mai.

 
Categorie articol: 

Comentarii