Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Regal de muzică live la Brăila cu Direcţia 5

Binecuoscuta formaţie Direcţia 5 vine să le ofere "cel mai frumos cadou" brăilenilor la finalul acestei săptămâni. Trupa de pop rock va susţine un show de zile mari, joi, 25 august, la ora 21:00, pe scena terasei The Music Pub (de lângă patinoar). Cu mii de concerte la activ şi 25 de materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scena muzicală din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada "Superstar" (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele "Ambiental" (2006), "Aniversare" (2008), "Emoţie" (2009) şi "Romantic" (2010), Direcţia 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire.
"Una dintre cele mai îndrăgite trupe rock te aşteaptă la terasa The Music Pub cu «O fată ca ea», «Dacă ai şti», «Eşti stilul meu», «Îţi mulţumesc», «Am nevoie de tine» şi multe alte hituri. «Cel mai frumos cadou» va fi o seară de neuitat, în care evadezi din cotidian şi vibrezi la intensitate maximă alături de trupă şi invitaţii săi. Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Şeicărescu, Marius Keseri şi Carmin Ionescu promit un spectacol extraordinar şi un regal de muzică live, în care romantismul se va îmbina perfect cu pop-rock-ul", a declarat Cătălin Curcă, organizatorul evenimentului.
Cei interesaţi de concertul Direcţia 5 de joi seară, trebuie să ştie că preţul unui bilet este 80 lei şi că rezervări se pot face la numărul de telefon 0746/479.279.

 
Categorie articol: 

Comentarii