Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reduceri pentru pensionarii brăileni la cursurile de yoga ale MISA

Pensionarii brăileni care vor dori să devină discipoli ai Mişcării pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA) vor primi reduceri la cursurile "de anul I". În această lună, controversata Mişcare, avându-l drept "Guru" pe Gregorian Bivolaru, şi-a programat o serie de conferinţe în zece oraşe din ţară, printre acestea numărându-se şi Brăila, pentru deschiderea cursurilor destinate discipolilor din anul I. Astfel, viitorii discipoli ai MISA vor plăti 70 de lei pentru opt ore de yoga la cursurile "de anul I", pensionarii urmând să plătească doar 60 de lei.
Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii MISA din ţară, cursanţii vor participa la câte patru şedinţe de yoga pe lună, fiecare cu durata de circa două ore. Conform celor din cadrul MISA, cursanţii pot dobândi, prin yoga, "o sănătate excelentă, eliminarea pe cale naturală a stresului şi a oboselii, amplificarea inteligenţei şi umorului, o stare de dinamism şi eficienţă, o integrare armonioasă în familie şi în societate, cunoaştere aprofundată de sine, desăvârşire pe multiplele planuri ale fiinţei şi trezirea capacităţilor benefice paranormale latente".
Mişcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut a fost înfiinţată ca asociaţie non-profit la 23 ianuarie 1990, pronunţată de Judecătoria Sector 1 Bucureşti. Mentorul spiritual al MISA este Gregorian Bivolaru, autointitulat profesor de yoga. În prezent, Bivolaru locuieşte în oraşul Karlskrona din sudul Suediei şi ar purta numele Magnus Aurolsson, potrivit relatărilor presei. Cel supranumit "Guru" a primit azil în Suedia după ce a invocat considerente politice. Decizia autorităţilor suedeze de a-i acorda rezidenţă datează de la începutul lui 2006. În aprilie 2010, Bivolaru a fost achitat de Tribunalul Sibiu pentru o parte dintre acuzaţii, în dosarul în care era judecat pentru relaţii sexuale cu o minoră, magistraţii constatând, de asemenea, că în cazul altor acuzaţii din dosar a intervenit prescripţia. Potrivit poliţiştilor, fondatorul MISA este dat în continuare în urmărire internaţională, pentru trafic de persoane.
Celelalte oraşe în care vor avea loc conferinţele MISA sunt Avrig, Braşov, Craiova, Hunedoara, Mediaş, Suceava, Târgu Mureş, Tulcea şi Vaslui.
Categorie articol: 

Comentarii