Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reduceri de "personal" la PDL

Democrat-liberalii iau în calcul renunţarea la trei dintre cele patru funcţii de prim-vicepreşedinte introduse în noul statut al PDL, analizând în acelaşi timp şi varianta păstrării posturilor, dar cu renunţarea la alegerea lor pe listă, au declarat reprezentanţi ai PDL. Potrivit acestora, statutul PDL ar putea fi revizuit în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare, ce va avea loc înainte de Convenţia PDL din iulie 2010, la care se va alege conducerea centrală a partidului. Una dintre variantele luate în calcul este păstrarea unui singur post de prim-vicepreşedinte sau preşedinte executiv, iar alta - menţinerea celor patru funcţii, dar cu alegerea uninominală a acestora.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat ieri, că susţine varianta păstrării unei singure funcţii de prim-vicepreşedinte, care să îl poată înlocui de drept pe preşedintele partidului. "În opinia mea, un singur prim-vicepreşedinte sau preşedinte executiv, ar fi suficient, el ar putea asigura înlocuirea preşedintelui la nevoie", a precizat Oltean.

Noul statut al PDL, adoptat în luna martie 2010 de Consiliul Naţional de Coordonare, prevede 4 funcţii de prim-vicepreşedinte, ce urmează a fi aleşi pe listă, odată cu preşedintele formaţiunii.
Categorie articol: 

Comentarii