Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rednic: Vom alege un atacant dintre Bangoura si alti doi jucatori

"Sint multumit de lot, nu am de ce sa nu fiu. Cei cinci jucatori care au venit pina acum sint un plus si vor crea o concurenta mai mare decit cei care au plecat. Saptamina viitoare vor mai veni inca trei fotbalisti. In legatura cu Bangoura, ni s-a transmis suma de transfer si ramine ca noi sa luam o decizie. Dar nu este singurul jucator cu care eu am discutat. Mai sint doi atacanti si dintre cei trei vom alege solutia cea mai buna", a explicat Rednic.
Tehnicianul a precizat ca nu se poate spune ca echipa sa a slabit prin plecarea atacantului Ionel Ganea. "Greu de spus daca Dinamo a slabit prin plecare lui, avind in vedere ca exista un sistem al rotatiei in acel compartiment si nu se poate spune ca era un titular. Ganea a fost totusi un jucator care si-a facut datoria fata de club. S-a comportat exemplar, chiar daca a mai avut citeva iesiri", a adaugat antrenorul dinamovist.
In ceea ce il priveste pe portarul echipei Fiorentina, Bogdan Lobont, Rednic a afirmat: "Nu cred ca mai poate veni la Dinamo. sint sanse mici sa-l putem aduce".
Eventuala eliminare a formatiei Benfica Lisabona din saisprezecimile Cupei UEFA ar fi considerata de Mircea Rednic "o mare performanta". "Primul nostru obiectiv este sa trecem de Benfica. Este o echipa puternica, dar nu de speriat. Ar fi o mare performanta sa trecem de ea. Avem sanse, chiar daca mici. In rest pot spune ca pentru noi abia acum incepe campionatul", a mentionat Rednic.
Administratorul delegat Cornel Dinu a declarat, marti, ca achizitiile de jucatori sint problema antrenorului la Dinamo, dar a precizat ca avind in vedere lotul pe care il are acum, echipa poate obtine rezultate mai bune decit in tur. "Achizitiile sint problema lui Rednic si a staff-ului tehnic. Cert este ca Dinamo nu mai este sub presiune ca in vara si vom alege cu judecata piesele de care avem nevoie. Rednic are niste variante de jucatori, care ar putea sa mareasca capacitatea de joc a echipei. Eu cred ca lotul are posibilitatea de a se exprima superior in acest retur. Le-am urat fotbalistilor sa reediteze acelasi parcurs deosebit care a inceput in iunie anul trecut si sa pastreze distanta de rau, sa fie mai apropiati de bine", a spus Dinu.
Intrebat ce parere are depre plecarea lui Ionel Ganea la Rapid, Dinu a raspuns: "Eu am zis sa pastram distanta intre bine si rau si voi ma duceti spre rau. Eu ma intorc spre bine si spun ca Ganea a fost un jucator care a contat, de care Dinamo a avut nevoie intr-o anumita perioada. Dumnezeu l-a creat pe om, de fapt l-a pus la mijlocul distantei dintre animal, dindu-i ratiune si judecata, si l-a apropiat de inger, oprindu-l de la ceea ce inseamna sa fie hraparet si sa urasca".
Dinu a adaugat ca este posibil sa urmareasca adversara formatiei Dinamo din 16-imile Cupei UEFA, Benfica Lisabona, in partida din deplasare cu Academica Coimbra programata pe 14 ianuarie in cadrul etapei a XV-a a campionatului Portugaliei.
La reunirea lotului echipei Dinamo au fost prezenti urmatorii 18 jucatori: Claudiu Niculescu, Ionel Danciulescu, Cosmin Moti, Stefan Radu, Catalin Munteanu, Andrei Margaritescu, Denis Serban, Silviu Balace, Sergiu Homei, Sreten Stanici, Vojislav Vranjkovici, Florin Matache, Adrian Ropotan, Cristian Pulhac, Marius Alexe, Liviu Ganea, Lucian Goian si Adrian Cristea.
In cursul zilei de astazi si miine se vor alatura lotului jucatorii Denis Romanovs, Maris Smirnovs, Ze Kalanga, George Blay si Jean-Philippe Mendy.
In staff-ul tehnic condus de Mircea Rednic au mai fost cooptati antrenorul cu portarii Gheorghe Nitu si preparatorul fizic Cedric Flamand.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii