Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rednic spune ca Ogararu a refuzat un transfer la Dinamo

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, ca a vorbit cu fostul fundas dreapta al formatiei Steaua si actual jucator al gruparii Ajax Amsterdam, George Ogararu, despre posibilitatea unui transfer la gruparea "alb-rosie", dar internationalul l-a refuzat.
"Sincer sa fiu, cu Ogararu am vorbit, nu-mi stia numarul, i-am transmis un mesaj ca vreau sa vorbesc cu el, m-am prezentat, i-am spus ca vreau sa vorbesc cu el. Mi-a zis “Nea Mircea, in orice problema discutam, dar nu venirea mea la Dinamo”", a spus Mircea Rednic.
Tehnicianul dinamovist a precizat ca exista negocieri pentru un transfer al fundasului Gabriel Tamas de la Auxerre. "Nu vorbim de Tamas acum. Moti, Goian au jucat foarte bine. Moti, un jucator foarte curtat... Haideti sa nu vorbim pina nu se va realiza transferul lui Tamas. sint discutii, s-a vorbit cu el...", a mai spus Rednic.
Antrenorul crede ca jucatorul sirb aflat in probe la Dinamo, Nikola Vasiljevici, fost jucator la UTA Arad, ar putea fi o solutie pentru postul de fundas stinga. "Nu stiu daca va semna cu Dinamo, trebuie sa mai avem rabdare cu el. Dar imi place. Ar putea fi o solutie pentru banda stinga", a relatat Rednic.
Mircea Rednic considera ca dinamovistii sint obligati sa cistige meciul de duminica cu formatia CS Otopeni. "Va fi un meci greu, ca toate meciurile. Unde joaca Dinamo toata lumea se mobilizeaza. Este un meci pe care trebuie sa-l cistigam, n-avem alta alternativa. Am incredere in baietii mei. Nu o sa fie un meci usor. Acolo sint 5-6 jucatori de la Dinamo sub forma de imprumut, este normal ca vor juca cu ambitie daca vor juca. Pe mine ma intereseaza cele trei puncte si forma maxima sa o avem la meciul cu Rapid", a precizat Rednic.
La formatia CS Otopeni evolueaza sub forma de imprumut cinci jucatori ai echipei Dinamo: Hristu Chiacu, Adrian Scarlatache, Nicolae Musat, Cornel Predescu si Liviu Ganea.
Antrenorul s-a plins de accidentarile jucatorilor Silviu Izvoranu, Andrei Cristea, si George Blay. "Imi pare rau ca am ceva probleme de lot, Izvoranu, Cristea, Blay, care sint accidentati, nu fac parte din lotul de 18. Intra Campos, Bratu, Marius Niculae, deci avem lot. Mai e Homei care intra, chiar i-am spus ca o sa joace sa nu fie o surpriza pentru el. Jucatorii sint datori in primul rind fata de ei, stiu ce pot ei, pot foarte mult si n-au aratat la cele doua meciuri. Sint datori fata de suporteri, normal, si cele doua puncte pierdute, si spectacol... Dar pe mine nu ma intereseaza, important e sa luam puncte, mai ales in prima parte", a explicat Rednic.
Mircea Rednic nu crede ca jucatorii straini au alta mentalitate fata de cei romani, dar este de parere ca primii sint mai ambitiosi. "Si noi avem straini, e concurenta, fair-play intre ei, cel mai bun o sa joace, dar trebuie sa se gindeasca si ei serios. Se vorbeste prea mult de jucatorii straini, ca au alta mentalitate, parca jucatorii romani au fost sau sint amatori. Nici vorba de asa ceva. Dar vin cu mai multa ambitie, sint mai preocupati doar de fotbal, nu-i intereseaza cine joaca, cit cistiga unul sau celalalt, sint profesionisti si joaca. Eu mare lucru nu am ce sa le reprosez jucatorilor mei, stiu ce vor, au obiective pe care trebuie sa le indeplineasca. La Dinamo se cistiga bani multi, dar trebuie sa muncesti. Nu se cistiga bani usor la Dinamo. Foarte bine, sint de acord cu politica clubului nostru. Deja dupa doua etape atitea analize n-am vazut in viata mea. Toti specialistii apar... sint doua etape, vedem la sfirsit, atunci tragem linie si spunem. Nu se tin cont de bani, e vorba de cine e mai inteligent, cum negociaza fiecare in meci", a mai spus Rednic.
Dinamo Bucuresti intilneste, duminica, de la ora 20.00, in deplasare, in etapa a III-a a Ligii I, formatia CS Otopeni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii