Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rednic se confrunta cu probleme de lot pentru meciul cu FC Botosani

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, marti, ca se confrunta cu mari probleme de lot inaintea meciului cu FC Botosani, din cadrul optimilor Cupei Romaniei, fiind nevoit sa aduca patru jucatori de la Dinamo II, Dan Bucsa, Valentin Lemnaru, Georgian Marcu si Dragos Grigore.
"Am probleme mari de lot pentru acest meci. Am adus jucatori de la echipa a doua, pentru ca si Diakite e sub semnul intrebarii. Si Mitea si Diakite s-au accidentat, am doi jucatori suspendati, trei accidentati, dar am incredere pentru ca jucam cu o echipa de liga a doua. Ii respectam, unul dintre obiective noastre este si castigarea Cupei Romaniei, e un meci important pe care sintem nevoiti sa-l cistigam si sa ne calificam", a declarat Rednic.
Tehnicianul dinamovist spera ca echipa sa aiba parte de mai multa liniste dupa victoria de la Timisoara din etapa trecuta, desi considera ca mai are de disputat trei partide dificile pana la finalul turului. "Am avut un week-end bun, cu un joc foarte bun, am cistigat trei puncte impotriva unei echipe bune din campionat, adversarele au facut egal... Asa a fost comanda. si mi-a iesit comanda, a iesit. Cu Unirea Urziceni nu o sa fie usor, e o echipa foarte buna, pe locul doi, care joaca foarte bine in deplasare. Dar jucatorii mei sunt foarte bine pregatiti, chiar si in opt oameni am dominat la Timisoara. Eu nu ma gandesc la Champions League, eu pregatesc meci cu meci, nu ma gandesc asa departe. Pe mine ma intereseaza sa terminam cu bine acest tur, avem trei meciuri grele, din care vreau sa castigam maxim de puncte si apoi vom vorbi si de pregatire sau de Liga Campionilor. Dupa victoria de la Timisoara exista mai multa incredere si cred ca vom avea mai multa liniste. Pe mine m-a interesat ca echipa sa aiba rezultate, dar la fiecare meci avem probleme, ori accidentati ori suspendati. Echipa nu este atat de omogena cum este cea a Unirii Urziceni, FC Brasov sau Steaua", a mai spus Rednic.
Partida FC Botosani-Dinamo, din cadrul optimilor de finala ale Cupei Romaniei, se va disputa, miercuri, la Focsani, de la ora 14.00.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii