Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rednic nu exclude posibilitatea de a demisiona inainte de meciul cu Steaua

Antrenorul echipei FC Vaslui, Mircea Rednic, a lasat sa se inteleaga, vineri, ca nu exclude varianta de a renunta la conducerea tehnica a formatiei moldave inaintea partidei cu Steaua, din ultima etapa a Diviziei A, pentru a nu lasa loc de interpretari privind corectitudinea acestui meci.
Antrenorul Mircea Rednic, aflat in tratative pentru a prelua pe Dinamo, s-ar putea afla intr-o situatie dificila in ultima etapa, cind actuala sa echipa, FC Vaslui, ar putea decide campioana, dar si participarea in Cupa UEFA a viitoarei formatii a tehnicianului printr-o infringere.
"Mai e pina la meci. Sper sa reusim sa luam cel putin un punct la Bacau, pentru a indeplini obiectivul. Cind joci cu Steaua nu mai ai nevoie de antrenor. E un meci de orgolii. In asemenea meciuri iti arati valoarea", a spus Rednic
Mircea Rednic a afirmat ca jucatorii "alb-rosii" nu au valoare daca le este teama ca odata cu venirea sa pe banca tehnica ar putea fi indepartati. "Inseamna ca n-au valoare, ca nu se bazeaza pe valoarea lor. Mie nu mi-ar fi teama de orice antrenor din lumea asta care ar veni, daca sint un jucator bun. Declaratia pe care am facut-o a fost dupa meciul cu Dinamo, cind eu nu eram in carti pentru a prelua conducerea tehnica. Sint in carti, dar inca nu e sigur ca voi prelua pe Dinamo din sezonul viitor", a completat Rednic.
Mircea Rednic a declarat ca nu este de acord cu afirmatiile conform carora nimeni nu mai poate face ordine la Dinamo. "Nu sint de acord cu aceasta declaratie. Prin asemenea momente grele au trecut si marile echipe. Barcelona a avut doi ani in care nu au avut nici un rezultat, Real Madrid la fel si sint sigur ca isi vor reveni. Si la Dinamo este la fel, iar, in primul rind, lucrurile trebuie rezolvate la nivel de conducere", a adaugat antrenorul formatiei moldave.
Rednic considera ca o parte din vina pentru rezultatele slabe ale echipei este si a jucatorilor, nu doar a disensiunilor de la nivelul conducerii clubului. "Lotul pe care il are Dinamo acum este mai bun decit cel pe care l-a avut Andone in ultimii ani. Au venit Alexa, Danciulescu, Catalin Munteanu. Acum au fost prea multe discutii intre asociati, dar o parte din vina au si jucatorii, pentru ca nu joaca nici antrenorii, nici actionarii. S-au schimbat trei antrenori, dar lotul a ramas acelasi", a spus Rednic.
Mircea Rednic s-a aratat multumit de faptul ca suporterii dinamovisti nu ii reproseaza ca a jucat si a antrenat pe Rapid. "E un lucru pozitiv ca apreciaza ce am facut la Dinamo si au inteles ca mi-am facut datoria la o echipa rivala. Se stie foarte bine ca am ajuns la Rapid, pentru ca mi s-au inchis usile la Dinamo ca jucator, iar dupa aceea ca si antrenor. Doar acum doi ani, cind antrenor era Andone, iar Cristi Borcea poate sa confirme", a mentionat Mircea Rednic.
Rednic a precizat ca regreta ca va parasi pe FC Vaslui. "Regret ca parasesc Vasluiul, dar inca nu am conditii pentru ca un antrenor sa-si faca datoria. Nu vorbesc financiar, pentru ca am avut un contract foarte bun, iar pentru la anul mi s-au oferit 180.000 de dolari. Nimeni nu credea, in afara de mine si domnul Porumboiu, ca echipa aceasta se va salva, chiar daca mai avem nevoie de un punct", a completat antrenorul vasluian.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii