Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rednic: Ganea avea intentia sa plece dupa meciul cu Bulgaria

Antrenorul Mircea Rednic a dezvaluit, vineri, ca atacantul Ionel Ganea a intentionat sa plece de la echipa nationala a Romaniei, la finalul partidei cu Bulgaria, de la Constanta, din preliminariile Campionatului European, pentru ca nu a fost folosit de Victor Piturca.
"Ganea a fost foarte afectat. Dupa meciul cu Bulgaria avea intentia sa plece. L-am sfatuit ca ar fi bine sa ramina, ca trebuie sa respecte decizia antrenorului. El este cel care face echipa si raspunde de rezultate. Ganea trebuie sa demonstreze ca trebuie sa fie convocat. Un prim pas pentru el si pentru Margaritescu e ca au fost convocati", a declarat Rednic.
Ionel Ganea a fost convocat la echipa nationala in urma evolutiei din partida Universitatea Craiova - Dinamo, scor 0-4, cind a reusit sa marcheze toate golurile formatiei sale. Selectionerul Victor Piturca nu l-a inclus in lotul pentru partida cu Bulgaria, din preliminariile CE 2008, fiind folosit insa 12 minute in meciul de la Tirana, contra Albaniei, cistigat de "tricolori" cu scorul de 2-0.
Intrebat daca are probleme cu Ganea, din cauza temperamentului sau, Rednic a raspus: "La antrenamente e un profesionist aevarat, e un exemplu, cum sint si toti ceilalti jucatori cu experienta. A incasat o singura amenda pina acum".
Rednic a afirmat ca are la echipa jucatori care pot evolua in prima reprezentativa, dar sarcina de a-i convoca revine antrenorului. "Am jucatori de valoare care pot evolua la echipa nationala. Prin evolutia de la echipa de club se pot impune pentru selectia la nationala. Ati vazut, Ganea, care nu era bagat in seama, a dat patru goluri si a doua zi a fost convocat. Imi doresc sa am cit mai multi juatori la echipa nationala, indiferent ca este vorba de cea de juniori sau de tineret", a spus Rednic.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii