Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rednic este noul antrenor al echipei Rapid

Actionarul majoritar George Copos a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca Mircea Rednic este noul antrenor al echipei Rapid, el urmind sa fie sub contract pina la 30 mai 2011.
"Mircea Rednic este noul antrenor al echipei Rapid. In proportie de peste 90 la suta am cazut de acord, va fi sub contract cu Rapid pina la 30 mai 2011. Este de departe cea mai buna solutie pentru Rapid in momentul de fata si sint sigur ca va indeplini toate obiectivele propuse", a spus Copos.
Intrebat daca Rednic a pus vreo conditie, Copos a raspuns: "Singura conditie a lui Mircea Rednic a fost sa vina la Rapid".
Pe lista posibililor succesori ai lui Cristiano Bergodi, dupa demisia acestuia, sint Mircea Rednic, un antrenor din Portugalia si unul din Italia, celor trei propunindu-le o varianta de contract pe patru ani.
"Mircea Rednic este pe lista noastra impreuna cu alti doi antrenori straini. Unul din Portugalia si altul din Italia. Marele dezavantaj al acestora din urma este ca acestia nu cunosc deloc fotbalul romanesc. Ei pina acum n-au avut nici un contact cu Romania", a spus actionarul majoritar al gruparii giulestene.
Copos a mentionat ca le-a propus celor trei un contract pe patru ani, conditionat de realizarea obiectivelor de anul acesta. "Si lui Rednic, si celorlalti le-am propus un contract pe patru ani. O prima parte pina in vara, un an, iar daca se indeplinesc obiectivele, contractul se prelungeste automat pe inca trei. Am pus aceasta conditie pentru ca ne dorim extrem de mult sa avem continuitate la echipa. Nu ne mai luam dupa nimeni. Sper sa luam cea mai buna decizie si sa numin cel mai bun antrenor", a explicat George Copos
George Copos a precizat si obiectivele Rapidului din sezonul 2007-2008: "Obiectivele pentru acest an sint clare si le stiu toti trei, locul unu sau doi in campionat, cistigarea Cupei, care deja e traditionala la Rapid, si participarea in grupele Ligii Campionilor".
Rednic este capabil in opinia oficialului rapidist sa indeplineaca obiectivele din acest sezon. "Eu cred, dar este numai si numai parerea mea, ca Rednic ar putea indeplini obiectivele noastre. Mircea Rednic este un om schimbat, s-a maturizat, are tot ce ii trebuie, mai putin rezultate internationale. Dar cred ca, avind experienta si un lot valoros, le poate obtine si pe acestea. Acum asteptam un raspuns de la el. Rednic, din punct de vedere al performantelor din tara, este cel mai bun antrenor din istoria Rapidului. Asa cum, din punct de vedere al rezultatelor internationale, cel mai bun este Razvan Lucescu", a adaugat actionarul majoritar al FC Rapid.
Categorie articol: 

Comentarii