Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rednic, adeptul fotbalului ofensiv

Tehnicianul formatiei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, marti, ca suporterii vor avea ocazia sa vada in acest sezon o alta fata a atacantilor Ionel Danciulescu, Claudiu Niculescu si Ionel Ganea, "alb-rosii" urmand sa practice un fotbal ofensiv.
"Nu imi este teama de jocurile de pe teren propriu, unde Dinamo a pierdut puncte foarte multe sezonul trecut. Nu vom juca la spectacol, dar ne vom crea multe ocazii si la atacantii pe care ii avem vom marca multe goluri. O sa vedeti o alta fata a lui Danciulescu, Niculescu si Ganea. Sint jucatori care mai au multe de spus in fotbalul romanesc si, sper, in cel european", a afirmat Rednic.
El a mentionat ca ii era dor de un meci Dinamo - Steaua in care sa fie implicat in mod direct, asa cum se intimpla in perioada in care actualul tehnician activa ca jucator. "Cum sa nu imi fie dor de un meci Dinamo - Steaua? Pe vremea mea, ne pregateam sase luni pentru un meci cu Steaua, dar acum ma gindesc la prima partida din campionat, cu FC National. Pina la Steaua mai este. Veau sa pregatesc serios fiecare meci", a spus tehnicianul.
Antrenorul dinamovist nu crede in declaratiile oficialilor Stelei, care sustin ca nu se tem de Dinamo in acest campionat. "Foarte bine, foarte bine fac. Dumneavoastra chiar credeti ca nu ne iau in serios? Anul trecut, cu lotul pe care l-a avut, Dinamo a pierdut campionatul. Nu l-a cistigat nici Steaua, nici Rapid. S-au pierdut foarte multe puncte in meciuri cu echipe de jumatatea clasamentului", a mentionat Rednic.
Dinamo a pierdut 21 de puncte in meciurile disputate pe teren propriu in sezonul 2005-2006.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii