Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

RED Management investeste 50 de milioane de euro intr-un complex comercial la Braila

Compania RED Management Capital va aloca 50 de milioane de euro pentru construirea unui centru comercial la Braila, cu o suprafata de 47.700 metri patrati, au declarat agentiei Mediafax surse din piata imobiliara.
"Proiectul din Braila este al doilea centru comercial al grupului dezvoltat sub brandul Armonia. Primul dintre ele va fi construit la Arad, pe un teren de circa 100.000 de metri patrati. Finalizarea lucrarilor de constructie pentru investitia din Braila este prevazuta pentru luna noiembrie a anului viitor", au spus sursele citate.
Cel mai important chirias al centrului comercial din Braila, ca suprafata inchiriata, va fi, la fel ca si in proiectul din Arad, reteua de hipermarketuri Carrefour.
Red Management va anunta lansarea celor doua centre comerciale Armonia saptamina viitoare.
"Deschiderea celor doua centre comerciale va avea impact asupra domeniului romanesc de retail. Partenerul nostru strategic in aceste proeicte este reteaua de hipermarketuri Carrefour", se arata in anuntul Red Management privind lansarea celor doua proiecte.
Centrul comercial din Arad este situat la intersectia dintre soseaua de centura a Aradului si drumul spre Nadlac si va include, pe linga hipermarketul Carrefour, o galerie de peste 80 de magazine si restaurante", se arata intr-un comunicat al RED Management.
Avind o suprafata construita de peste 50.000 metri patrati, centrul comercial reprezinta o investitie de 50 milioane de euro si va fi finalizat la inceputul anului viitor.
Dezvoltarea proiectului va fi gestionata de compania RED Project One, parte a grupului RED.
RED este o companie de dezvoltari imobiliare, infiintata cu scopul de a investi in regiunea Europei de Sud-Est, in principal in Romania. Actionarii principali ai companiei sint fondurile de investitii GED Group din Spania si Warburg Pincus, din Statele Unite ale Americii.
RED Management Capital, compania care coordoneaza grupul RED, are activitati pe toate segmentele imobiliare, respectiv ansambluri rezidentiale, spatii de birouri, comerciale si industriale.
In Romania, compania a anuntat implicarea in proiecte imobiliare a caror valoare depaseste 400 milioane euro, in Constanta, Bucuresti, Baia-Mare, Iasi.
Primul proiect din Romania al grupului, Iride Business Park, a fost vindut in 2004, pentru 63 milioane euro, fondului austriac Immoeast.
RED Management Capital gestioneaza in prezent in Romania o serie de proiecte aflate in diferite etape de dezvoltare, printre care complexul Trident Plaza din Constanta, ansamblul rezidential Natura Residence din Bucuresti si un centru comercial in Baia-Mare.
Categorie articol: 

Comentarii