Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Record. Poliţiştii rutieri, peste 500 de abateri constatate într-o săptămână

• în perioada 7 - 13 mai 2018, poliţiştii rutieri au reţinut nu mai puţin de 84 de permise de conducere şi certificate de înmatriculare

 

Război total declarat şoferilor certaţi cu legea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila (IPJ) insp. Laura Dan, săptămâna trecută poliţiştii rutieri au depus eforturi susţinute pentru salvarea de vieţi şi pentru prevenirea accidentelor rutiere grave. Oamenii legii au constatat peste 500 de abateri de la legislaţia rutieră în vigoare, drept pentru care au reţinut nu mai puţin de 84 de permise şi certificate de înmatriculare.

“În perioada 7 - 13 mai 2018, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere. În urma activităţilor, au fost constatate 521 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 72 de permise de conducere auto. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 12 certificate de înmatriculare”, a precizat sursa citată.

Acţiunile poliţiştilor rutieri continuă şi în această săptămână.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii