Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Recolta Tufeşti invincibilă şi în play-off

În prima etapă, formaţia pregătită de Viorel Cosma, Recolta Tufeşti, a câştigat cu 3-0, la "masa verde" partida cu FC Urleasca, deoarece aceasta nu s-a prezentat la meci, iar în cel de-al doilea meci al rundei, de miercurea trecută, Avântul Cireşu a dispus cu 2-1 de Victoria Traian, după ce, la pauză, scorul a fost egal, 0-0.

Gazdele au schimbat tabela în minutul 50, prin Mihai Popa, iar Daniel Frăţilă a marcat pentru 2-0 în minutul 64. Cu zece minute înainte de finalul partidei, Laurenţiu Butoi a redus din diferenţă, stabilind totodată şi scorul disputei de la Cireşu.

Sâmbăta trecută, Recolta Tufeşti a câştigat la scor de forfait partida de pe teren propriu cu formaţia de pe locul secund, Avântul Cireşu, golurile învingătorilor fiind marcate de Cristi Baltă (min. 10) şi Fănel Ghioca (min. 68, 72).
Tot în etapa de sâmbătă, FC Urleasca s-a impus cu 2-1 pe teren propriu în faţa echipei Victoria Traian. Oaspeţii au condus cu 1-0, graţie reuşitei lui Ştefan Jica (min. 28), însă, cu un minut înainte de finalul primei reprize, Marius Constantin a restabilit egalitatea. Scorul final al partidei, 2-1 pentru FC Urleasca, a fost stabilit de Andrei Spătaru, în minutul 63.
După disputarea primelor două etape din turneul play-off, lideră este Recolta Tufeşti, cu 82 de puncte, următoarele trei locuri fiind ocupate în ordine de Avântul Cireşu, cu 68 puncte, Victoria Traian, cu 58 puncte şi FC Urleasca, cu 56 puncte.
Categorie articol: 

Comentarii