Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Recolta Tufeşti a defilat la Urleasca

Cazan a deschis scorul în minutul 19, Popârţac (min. 32) a marcat pentru 0-2, iar Cristian Baltă a stabilit scorul primei reprize cu câteva secunde înainte de expirarea timpului regulamentar de joc. Formaţia din Tufeşti a dominat şi în repriza a doua, a mai înscris o dată prin Cazan şi astfel a luat o opţiune mare pentru titlul de campioană de toamnă.
Tot cu 4-0 s-a impus şi Sportul Chiscani în deplasarea de la Dacia Berteşti. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 35 prin Crăciun, iar în repriza a doua au mai înscris de trei ori prin Valentin Durbacă (min. 65), Jercăianu (min. 71) şi Ciocianu (min. 85).
O victorie la fel de categorică a obţinut-o şi Avântul Cireşu în deplasarea de la CS Făurei. Echipa antrenată de Ionel Ivan a condus cu 2-0 la pauză, graţie reuşitelor lui Crăciunescu (min. 9) şi Dima (min. 44) iar în partea a doua a mai perforat poarta gazdelor de trei ori, prin Dima, care a mai reuşit o "dublă" şi Gatiu, golul de onoare al gazdelor fiind marcat de Butiseacă în minutul 66.
Scorul etapei a fost stabilit însă la Găiseanca, acolo unde formaţia locală, Voinţa a dispus cu 6-1 de nou promovata Avântul Mircea Vodă. Golurile învingătorilor au fost marcate de Barbu (min. 16), Văsii (min. 23, 34, 70), Vlăducă (min. 43) şi Caloian (min. 61) în timmp ce golul de onoare al oaspeţilor a fost relizat în minutul 45 de Stareţ.
O partidă extrem de echilibrată s-a derulat la Galbenu între formaţia gazdă, Viitorul şi Unirea Măxineni. La pauză scorul a fost egal, 0-0 iar în minutul 87, 2-2 după ce în partea secundă pentru gazde au marcat Lică (min. 48) şi Jercan (min. 80) iar pentru oaspeţi Matei (min.58) şi Boitaş (min. 87). Viitorul Galbenu a crezut în şansa sa, a forţat desprinderea şi a reuşit-o în penultimul minut de joc, în urma unui gol înscris de Lăutaru.
Contrar aştepărilor, Victoria Deduleşti s-a impus la scor, 3-1, pe teren propriu în disputa cu Victoria Cazasu, iar Victoria Traian a câştigat la "masa verde" partida cu Tractorul de la Viziru deoarece echipa gazdă nu s-a prezentat la stadion.
După zece etape, lideră se menţine Recolta Tufeşti cu 30 de
puncte, pe locul secund se află FC Urleasca, 27 de puncte iar poziţia a treia este deţinută de Avântul Cireşu cu 22 de puncte.

Etapa a 10-a programează meciurile:
Viitorul Galbenu - Unirea Măxineni 3-2 (0-0)
Voinţa Găiseanca - Avântul Mircea Vodă 6-1 (4-1)
Tractorul Viziru - Victoria Traian 0-3 neprezentare
FC Urleasca - Recolta Tufeşti 0-4 (0-3)
CS Făurei - Avântul Cireşu 1-5 (0-2)
Dacia Berteşti - Sportul Chiscani 0-4 (0-1)
Victoria Deduleşti - Victoria Cazasu 3-1 (1-1)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii